Πωλητής Βιομηχανικών προϊόντων από Όμιλο Επιχειρήσεων

Tweet Κατηγορία: Εργασία

Έναν πωλητή βιομηχανικών προϊόντων για την Αθήνα θα εντάξει στο δυναμικό του ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης.

Απαραίτητα προσόντα

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος κολεγίου/ ΤΕΙ/ ΑΕΙ, με τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε πωλήσεις βιομηχανικών προϊόντων, διαθεσιμότητα ταξιδιών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (τεχνική ορολογία) και των

Η/Υ (MS Office). Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώνει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ενώ επιθυμητή είναι η κατοχή πτυχίου Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας.

Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες

Ο όμιλος προσφέρει αποδοχές βάσει προσόντων, δυνατότητα συνεχούς επιμόρφωσης και προοπτικές εξέλιξης σε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην ταχυδρομική διεύθυνση: Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, υπόψη: Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Λ. Αθηνών 71, Βοτανικός, Αθήνα 10173.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα