Πως ο Φώτης Κουβέλης άφησε εκτός Βουλής τον Χατζησωκράτη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}


Η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διατηρήσει τη βουλευτική έδρα της Β\' Αθήνας και όχι της Αιτωλοακαρνανίας, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει το γνωστό ιστορικό στέλεχος Δ. Χατζησωκράτης εκτός Βουλής.
Οπως είναι γνωστό ο κ. Χατζησωκράτης είναι ένα από τα ιστορικότερα και πλέον έμπειρα πολιτικά

πρόσωπα του ανανεωτικού χώρους της αριστεράς και δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κουβέλης του έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του κόμματός του στην άτυπη ομάδα διαπραγμάτευσης με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο αυτό η απόφαση του κ. Κουβέλη προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότια αφορά το σκεπτικό της που δεν είναι γνωστό.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στη Β\' Αθήνας εκλέγεται για τη ΔΗΜΑΡ και ο Οδυσσέας Βουδούρης, ένα στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε από τη Μεσσηνία στη Β\' Αθήνας.


Η μόλις 32 ετών Νίκη Φούντα, αρχιτέκτονας, βρέθηκε ξαφνικά βουλευτής στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Η εκλογή της αμφισβητήθηκε, έγινε επανακαταμέτρηση και τελικά εξελέγη με 30 σταυρούς περισσότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα