Προγραμματιστής και Προϊστάμενος Παγίων στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Tweet Κατηγορία: Εργασία Προγραμματιστής και Προϊστάμενος Παγίων στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο θέσεις επιθυμούν να καλύψουν τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Αναλυτής - Προγραμματιστής
Ο κάτοχος της θέσης έχει ως αρμοδιότητές του τη συλλογή και ανάλυση απαιτήσεων των χρηστών, τον προγραμματισμό σε AS/400 (CL, RPG

III, RPG LE) και τη συγγραφή στοιχείων ανάλυσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ στην Πληροφορική, τουλάχιστον διετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση και εμπειρία στη γλώσσα προγραμματισμού RPG/ILE, άριστη γνώση Αγγλικών, άριστη γνώση Windows office, ευελιξία, δυνατότητα συνεργασίας και λειτουργίας στο πλαίσιο ομάδας και δυνατότητα ταξιδιών. Επιθυμητή είναι η εμπειρία σε υλοποίηση νέων εφαρμογών.

Προϊστάμενος Παγίων
Ο κάτοχος της θέσης είναι, μεταξύ άλλων, υπεύθυνος για τον έλεγχο και τη συμφωνία του Μητρώου Παγίων με το ισοζύγιο (IFRS και φορολογικό), την ενημέρωση Μητρώου Παγίων, την παρακολούθηση επιχορηγήσεων για επενδύσεις, την παρακολούθηση ενοικίων και συμβάσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης, τη συμμετοχή σε αξιολογήσεις επενδύσεων σε ακίνητα και καταστήματα, τη δημιουργία περιοδικών και έκτακτων αναφορών. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο σε Λογιστική & Χρηματοοικονομική ή Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ επιθυμητό είναι το μεταπτυχιακό σε Λογιστική & Χρηματοοικονομική ή Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ακόμη, απαιτούνται εμπειρία από έξι έως οκτώ έτη σε λογιστήριο, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, άριστη χρήση SAP, Ms Office (Word, Excel, Power Point) και φορολογικές γνώσεις (Φορολογία Νομικών Προσώπων).

Η εταιρεία θα εκτιμήσει την εμπειρία σε ελεγκτική εταιρεία (στο Ελεγκτικό Τμήμα, ή στο Φορολογικό / Bookkeeping), τη γνώση IFRS / IAS και την πιστοποίηση ACCA ή ΙΕΣΟΕΛ.

Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες
Η εταιρεία προσφέρει πολύ ικανοποιητικό μισθό, συνεχή εκπαίδευση και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα στο www.abcareers.gr ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81, ΤΚ 153 10, Αγία Παρασκευή ΤΘ 60011.

ΕΘΝΟΣ

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Αναζητήσεις
ο βασιλοπουλος ζηταει να εχεις πτυχιο;
Τυχαία Θέματα