Προκηρύχθηκαν θέσεις για υπεύθυνους εκπαίδευσης και εκπαιδευτές στις "Σχολές Γονέων"

ΑνακοινώσειςΕργασία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Υπευθύνων Εκπαίδευσης & Εκπαιδευτών στους Νομούς υλοποίησης των πράξεων με τίτλο«ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ» ΑΠ7, ΑΠ8 KAI ΑΠ 9

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

(παρατείνεται μέχρι 13-15 /2 η προκήρυξη, διότι συμπεριελήφθη και ο Νομός Χανίων )

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ν.Π.Ι.Δ., εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού

και Αθλητισμού) στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Σχολές Γονέων» ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο και με βάση τις υπ. αριθμ. πρωτ. 22314, 22315 και 22316/27-12-2012 Αποφάσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» που αφορούν την 5η τροποποίηση των παραπάνω Πράξεων, την 752/37/6-12-2012 απόφαση του Δ.Σ. προκηρύσσει τις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτών με σύμβαση μίσθωσης έργου στους νομούς όπου υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Υπευθ.Εκπαίδευσης & Εκπαιδευτών

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα