Προκήρυξη θέσεων Ηθοποιών στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου για την περίοδο 2012 – 2013

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση των ακολούθων προσωρινών οργανικών θέσεων Ηθοποιών στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου για τη θεατρική περίοδο 2012 – 2013: Έξι (6) θέσεις Πρώτου Ηθοποιού Οκτώ (8) θέσεις Ανώτερου Ηθοποιού Δέκα (10) θέσεις Ηθοποιού

Όλες οι θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού διατηρεί το δικαίωμα να κατατάξει τους προσληφθησόμενους ηθοποιούς στις πιο πάνω θέσεις, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια υπηρεσίας.

Οι διορισμοί θα είναι για περίοδο ενός έτους οι οποίοι θα αρχίζουν

την 1ην Οκτωβρίου 2012 και θα λήγουν την 30ην Σεπτεμβρίου 2013.

Πληροφορίες όσον αφορά τον μισθό, τα καθήκοντα, τις ευθύνες και τα απαιτούμενα προσόντα, που περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα σχέδια υπηρεσίας των θέσεων και στο καθορισμένο έντυπο της αίτησης, παρέχονται από τη Γραμματεία του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία, τηλέφωνο 22864341) και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από όλους τους ενδιαφερόμενους πάνω σε καθορισμένο έντυπο του ΘΟΚ, το οποίο μπορεί να παραληφθεί από τη Γραμματεία του Οργανισμού ή μέσω της ιστοσελίδας www.thoc.org.cy/gr και να αποσταλούν στον Διευθυντή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, στην πιο πάνω διεύθυνση, όχι αργότερα από την 30η Απριλίου 2012 και ώρα 1.00 μ.μ.

Με το έντυπο της αίτησης θα πρέπει να επισυναφθούν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (Δίπλωμα Δραματικής Σχολής και άλλα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης τους).

Η αίτηση που θα υποβληθεί θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει και πρόσφατη φωτογραφία τους.

Για να κατεβάσετε το έντυπο αίτησης πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ e-dimosio.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα