Προσωπικό στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής- Αιτήσεις έως 30 Απριλίου

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς το προσωπικό του για την στελέχωση του με το ακόλουθο προσωπικό:

Διευθυντής Κ.Ε.Κ.

Απαιτούμενα Προσόντα:

-Να διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στη διοίκηση τουλάχιστον τριών ετών είτε εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών στην κατάρτιση ενηλίκων. Ως εκπαιδευτική εμπειρία νοείται η εμπειρία στον σχεδιασμό, στην οργάνωση , στην υλοποίηση ,στη διδασκαλία και στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών

προγραμμάτων. Στην περίπτωση που η εκπαιδευτική εμπειρία είναι μόνο διδακτική ,θα πρέπει να βεβαιώνεται για κάθε έτος διδασκαλίας τουλάχιστον 150 ωρών.
-Να μην έχει οποιαδήποτε μορφής σχέση με άλλο Κ.Ε.Κ. , εκτός αυτής του εκπαιδευτή.
Συνεκτιμώνται:

-Οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχοι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής, συνοδευόμενοι από πράξη αναγνώρισης του ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή από πιστοποιητικό αναγνώρισης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία ή και την αντιστοιχία.
-Οι αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών που αποδεικνύουν τη γνώση μιας ξένης γλώσσας
-Η εμπειρία και ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας ευκαιριών.

Διευθυντής Κατάρτισης

Απαιτούμενα Προσόντα:
- Να είναι κάτοχος πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχοι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής, συνοδευόμενοι από πράξη αναγνώρισης του ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή από πιστοποιητικό αναγνώρισης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία ή και την αντιστοιχία.
-Να διαθέτει είτε αποδεδειγμένη τετραετή εμπειρία στην κατάρτιση ενηλίκων ή αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων ετών μετά το πέρας των σπουδών του σε θέματα συναφή με την εξειδίκευση του Κ.Ε.Κ. , εκ των οποίων το ένα τουλάχιστον να είναι εκπαιδευτική εμπειρία. Ως εκπαιδευτική εμπειρία νοείται η εμπειρία σον σχεδιασμό, στην οργάνωση , στην υλοποίηση ,στη διδασκαλία και στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στην περίπτωση που η εκπαιδευτική εμπειρία είναι μόνο διδακτική ,θα πρέπει να βεβαιώνεται για κάθε έτος διδασκαλίας τουλάχιστον 150 ωρών. Η ανωτέρω εκπαιδευτική εμπειρία δεν μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου διδακτική είτε αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων ετών μετά το πέρας των σπουδών του σε θέματα συναφή με την εξειδίκευση του Κ.Ε.Κ. ,εκ των οποίων το ένα τουλάχιστον έτος να είναι εκπαιδευτική εμπειρία ,όπως αυτή προσδιορίζεται παραπάνω.
- Να μην έχει οποιαδήποτε μορφής σχέση με άλλο Κ.Ε.Κ. , εκτός αυτής του εκπαιδευτή.
Συνεκτιμώνται:
-Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών της ημεδαπής ή αντίστοιχοι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής, συνοδευόμενοι από πράξη αναγνώρισης του ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή από πιστοποιητικό αναγνώρισης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία ή και την αντιστοιχία.
-Οι αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών που αποδεικνύουν τη γνώση μιας ξένης γλώσσας
-Η ειδική εκπαίδευση (εκπαίδευση εκπαιδευτών).
-Η εμπειρία και ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας ευκαιριών.

Συντονιστής Ενεργειών Κατάρτισης

Απ

Keywords
Τυχαία Θέματα