Προσωπικό στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μιου

Εργασία

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου ενδιαφέρεται για την πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 407/80, επιστημόνων αναγνωρισμένου κύρους κατόχων διδακτορικού διπλώματος είτε εξαιρετικής εμπειρίας για τη διεξαγωγή διδακτικού και επιστημονικού έργου και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης.

Η πρόσληψη του Προσωπικού αυτού πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των γνωστικών αντικειμένων του Τμήματος για

το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. • Πρακτική και Διεύθυνση Χορωδίας • Θεωρία και πρακτική των Πληκτροφόρων Οργάνων • Τζαζ Κιθάρα

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και τη Δευτέρα 07-01-2013 να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τη Γραμματεία του Τμήματος (Παλαιό Φρούριο. 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 26610 87522 και 87527, fax: 26610 26024.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα