Πτυχιούχος Νομικής - Οικονομικών στην Κύπρο

Εργασία

Στην πρόσληψη ενός manager κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (antimoney laundering AML manager) προχωρά μεγάλη εταιρεία της Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό, μέσω της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού Cyprus Recruiter. Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών στον κλάδο της Νομικής και των Οικονομικών και να είναι μέλος λογιστικού επαγγελματικού συλλόγου. Επιπλέον

απαιτείται οκταετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ενώ αντίστοιχη εμπειρία σε τραπεζικό ργανισμό θα εωρηθεί προσόν και θα συνεκτιμηθεί.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και να διαθέτει άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Η δυναμική ηγετική προσωπικότητα, οι άριστες αναλυτικές ικανότηες και η εργασία σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις.

Βιογραφικά αποστέλλονται έως τις 15 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα

www.pwc.com.cy/en/careers

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα