ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 57

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς  Νο 57

 

 

- Τυφώνας Σάντι στην Νέα Υόρκη, τυφώνας Λαγκάρντ στην Αθήνα. Καρχαρίες στους δρόμους αμερικάνικων πόλεων, καρχαρίες στα σπίτια ελληνικών

πόλεων. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν!

- Καλά, το Λιάτσο όταν τον είχαν συλλάβει για κάποιο δημοσίευμα στην εφημερίδα του, επικαλέστηκε την ελευθερία του Τύπου. Τώρα κατάλαβα! Εννοούσε πως δεν πρέπει να υπάρχει.

- Εγώ τον προτιμούσα όταν κάλυπτε στις ειδήσεις την κίνηση στις πλαζ ενώ η κάμερα εστίαζε σε τροφαντά κ@λ&ράκια. Κρίμα! Εγκατέλειψε την «καυτή» δημοσιογραφία για να διώξει τον Αρβανίτη;

- Ένας κούκος μπορεί να μη φέρνει την άνοιξη, αλλά ένας λιάτσος μπόρεσε να φέρει το χειμώνα στην ΕΡΤ.

- Αν κάποιος δεν πληρώσει το χαράτσι της ΕΡΤ, του κόβουν το ρεύμα;

- Αιμίλιο ντι Λιάτσο! Ο Μέγας Επιστάτης της δημόσιας-δημιοκρατικής τηλεόρασης.

- Χαρές και πανηγύρια σήμερα το απόγευμα στη γειτονιά μου. Όλοι κατεβήκαμε στο δρόμο για να δούμε το βυτιοφόρο που στάθηκε στην παραδιπλανή πολυκατοικία για πετρέλαιο.

- Τα γερόντια το κοιτούσαν και δάκρυζαν, τα μικρά παιδιά μην έχοντας ξαναδεί βυτιοφόρο φώναζαν: «Μαμά, μαμά, φάλαινα με ρόδες».

- Ο δε οδηγός του βυτιοφόρου, ούτε σταρ του σινεμά να ήταν. Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Οι κοπέλες του έκαναν τα γλυκά μάτια και τα αγόρια τον ζήλευαν.

- Κανά δυο μερακλήδες έφεραν τσίπουρο και το έριξαν στο γλέντι.

«Άντε και στα δικά μας», έλεγε ο ένας. «Να ζήσω μόνο να το ξαναδώ έξω από το σπίτι μου» έλεγε ο άλλος.

- Κάποιοι είπαν πως η σημερινή μέρα πρέπει να γιορτάζεται κάθε χρόνο στη γειτονιά μας ως «η μέρα της αναθέρμανσης».

- Πλάκωσε και ο Γιάννης με την Όλγα να πάρουν συνέντευξη από τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Στο τέλος της συνέντευξης, συμπέραναν μπροστά στις κάμερες: «Υπάρχει λίπος ακόμα».

- Επίδομα θέρμανσης υποσχέθηκε η κυβέρνηση σε όσους πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια με την προσκόμιση των αποδείξεων.

- Δύσκολη υπόθεση. Χωρίς αγορά πετρελαίου πώς θα βρεθούν οι αποδείξεις. Κάποιοι λένε πως το μέτρο πάρθηκε για να υπάρξει στη συνέχεια φορολόγηση με βάση τις αποδείξεις. Εγώ δεν τους πιστεύω!

- Το ΠαΣοΚ ΔΕΝ είναι εδώ! Πάειιιιι…

- Μάλλον δεν θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα η κυβέρνηση της τρόικας ή αν θέλετε, η τρόικα της κυβέρνησης.

- Μην πέφτετε βρε παιδιά. Σκεφτείτε το θείο Φώτη. Λίγος σεβασμός στα άσπρα του μαλλιά!

- Το άρθρο 4, το σχετικό για τις αποκρατικοποιήσεις δεν ψηφίστηκε τελικά στη Βουλή. Γιατί όμως; Μήπως είχαν αφήσει τίποτε απ’

Keywords
Τυχαία Θέματα