ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 58

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

 

 

- Πέρασαν έξι μήνες από τις εκλογές του Ιούνη και όλοι στην κυβέρνηση κάνουν τάχα πως διαπραγματεύονται με την τρόικα. Μέχρι και ο Σαμαράς!

- Διότι στο Μνημόνιο 2 το ψηφισμένο αναφέρονται ακριβώς οι όροι

που πρέπει να εκπληρώνονται. Αν δεν εκπληρωθούν, με βάση το Βρετανικό Δίκαιο, μπορούν οι χώρες-δανειστές να μας πάρουν και τα σώβρακα.

- Μόνο αν τους κυνηγήσουμε και γίνουμε «λαός έτοιμος για όλα» μπορούμε να γλυτώσουμε. Αλλιώς, θα μας ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα, μέχρι που να ψοφήσουμε.

- Σήμερα ο Αντωνάκης, δεν μπόρεσε να μιλήσει με το Θεό. Αύριο όμως θα του μιλήσει ο Λαός! (του Αντωνάκη)

- Μήνυμα έστειλε ο Μίμης με πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός Ελλάδας. Αλλά μάλλον πρόκειται για «προωθημένο email» με άγνωστο(;) τον αρχικό αποστολέα.

- Ο ΣΕΒ με αντιπροσώπους του συμμετείχε στην κορυφή της πρώτης διαδήλωσης και θα συμμετάσχει και στη δεύτερη. Δυστυχώς οι διαδηλωτές ήταν αλλού και δεν μπόρεσαν να τους σφίξουν το χέρι!

- Είμαστε μια πάμφτωχη χώρα με πολύ βωξίτη, πολύ περλίτη, πολύ μπετονίτη, πολύ χρυσό, πολύ ήλιο, πολύ θάλασσα, αρκετό πετρέλαιο, κάμποσους ζάπλουτους, άρα πάρα πολλούς φτωχούς.

- ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα προτείνουν απεργία διαρκείας, αμέσως μετά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων για να μην εφαρμοστούν! «Δεν θα περάσει κανένα», δήλωσε ο Παναγό στο φίλο του την ώρα που περίμεναν ταξί! «Με τα πόδια θα πάμε»

- Αυτή τη βδομάδα, κανένας μπακιρένιος μεσημεριώτης βουλευτής δεν πέρασε αυτόφωρο. Ήταν πρώτη είδηση στο CNN. Τρόμαξαν; Κάτι ετοιμάζουν ή τους ενσωμάτωσε το σύστημα;

- Εκείνη η Θοδώρα, η εθνική μας θυγατέρα, που είναι βρε παιδιά; Ας είναι καλά κι ας μας λείπει.

- Ο μπαμπάς όμως; Πάντα παρών. Και μετά ψάχνουμε τι φταίει; Είναι τυχαίο που εδώ και 100 περίπου χρόνια η Ελλάδα υποφέρει; Περίπου 100 χρονών δεν είναι και ο μπαμπάς;

- Πάντως η ΔημΑρ κρατάει την πιο ξεκάθαρη πολιτική στάση. Διαφωνεί κάθετα με τα μέτρα αλλά στηρίζει την κυβέρνηση δηλώνοντας «παρών» όποτε χρειαστεί. Είναι τόσο ξεκάθαρη η στάση της που έγινε αόρατη.

- Του τα λένε του Βαγγέλη στο ΠαΣοΚ (ποιο ΠαΣοΚ δηλαδή) αλλά εκείνος δεν ακούει. Κάλιο γαϊΔΗΜΑΡόδενε παρά γαϊΔΗΜΑΡογύρευε Βαγγέλη μου!

- Ο μικρός Γρηγόρης παραπονιέται στο δάσκαλό του τον θείο Φώτη:

«Εγώ θείο θα τα υπερψηφίσω τα μέτρα αν οι υπόλοιποι ψηφίσουν παρών. Εγώ θείο είμαι αριστερός με Μ κεφαλαίο».

- Ένα ευρώ για κάθε εκτέλεση συνταγής θα δίνουν στα φαρμακεία οι ασφαλισμένοι υπέρ τρόικας ή υπέρ ΕΟΠΥΥ αν προτιμάτε.

- Με 30% επί των νοσηλίων στα δημόσια νοσοκομεία θα επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι

Keywords
Τυχαία Θέματα