ΣΕΦΚ: Όλοι στον πανεργατικό παλλαϊκό ξεσηκωμό

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Μέλος ΟΙΕΛΕ

Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα

τηλ. 210-3820537, 6937547624 6977652768

e-mail: [email protected],

www.sefk.gr

 

Απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 4 Νοέμβρη 2012

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΝΤ.

Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

  

1. Η άθλια συγκυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) εμφανίζει πλέον καθημερινά σημάδια διάλυσης και αποσάθρωσης εξαιτίας της απονομιμοποίησής της στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του εργαζόμενου λαού, ο οποίος μέρα με τη μέρα βυθίζεται στην ανεργία και τη φτώχεια, αλλά με τη συνεχιζόμενη αντίστασή του κλονίζει τη συνοχή της, ακυρώνει την προσπάθεια του αστικού κυβερνητικού μετώπου για συναίνεση και υποταγή.  Βιάζεται το καθεστώς, τρέμοντας τη λαϊκή οργή, να νομοθετήσει την τελική αφαίμαξη των εισοδημάτων εργαζομένων και συνταξιούχων με το πακέτο των 13.5 δις και την ολοκληρωτική κατάργηση και των τελευταίων εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που έχουν απομείνει από τη δράση του, υπό την καθοδήγηση και στήριξη των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες από τις εκλογές και οι ΝΔημοκρατικές «κόκκινες γραμμές», η ΠΑΣΟΚική «επαναδιαπραγμάτευση», ή η «απαγκίστρωση» της υπεύθυνης «αριστεράς» αποδείχτηκαν φούμαρα και οι θλιβεροί αρχηγοί τους αρκέστηκαν στην ελεημοσύνη από τους επικυρίαρχους των ΕΕ-ΔΝΤ για διετή επιμήκυνση του δημόσιου χρέους με αντάλλαγμα την ισοπέδωση της εργατικής τάξης και των εργαζομένων και το απόλυτο ξεπούλημα ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας.

Συνεχίζουν να απειλούν τον λαό με τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα ή παίρνουμε τα μέτρα (για πολλοστή φορά, τα τελευταία) και σωνόμαστε ή χρεοκοπούμε, βγαίνουμε από την ευρωζώνη και καταστρεφόμαστε. Ποιους αλήθεια μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν; Από τα 31.5 δις ευρώ της κρίσιμης «σωτήριας δόσης» τα 30.5 δις θα πάνε στις ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες, για να χρηματοδοτήσουν για ακόμα μια φορά την περιβόητη «ανακεφαλαιοποίησή» τους, σε τοκοχρεολύσια των δανειστών μας και στην κάλυψη ελλειμμάτων του προϋπολογισμού του 2012.

Στη λυσσαλέα τους προσπάθεια να περάσουν την αντεργατική και αντιλαϊκή τους πολιτική, δεν διστάζουν να φιμώνουν ακόμα και να ποινικοποιούν την ελεύθερη δημοσιογραφία, να διώκουν τη συνδικαλιστική δράση, να στοχοποιούν κάθε προσπάθεια αντίστασης και αγών

Keywords
Τυχαία Θέματα