Σκέφτονται να μετατρέψουν τα σχολεία σε αποθήκες τεμαχίων-μαθητών.

ΆρθραΑρθρογράφος: Σατυροπρόκος

Σκέφτονται να μετατρέψουν τα σχολεία σε αποθήκες

τεμαχίων-μαθητών.

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Την επαναφορά της θανατικής ποινής πρότεινε ο Μάκης Βορίδης. Δεν διευκρίνισε τους τρόπους. Με αγχόνη, με γκιλοτίνα, με ηλεκτρική καρέκλα ή μήπως με χρήση τσεκουριού;

- Ο κομαντάντε Τσε Λοβέρδο συνεχίζει την επανάσταση ενάντια στο ΔΝΤ,

αφού φρόντισε πρώτα να μας το φορέσει στο σβέρκο. Ζητάει, ο μέγας αυτός επαναστάτης, να μάθει από το Στουρνάρα πόσα τους χρωστάμε.

- Μάλλον θέλει να διαπιστώσει αν έπιασε τόπο η στήριξή του στις μνημονιακές κυβερνήσεις. Τσε Λοβέρδο, θαρρώ πως ξόφλησες πολιτικά, όπως και σχεδόν όλα τα μέλη των υπουργικών συμβουλίων στα οποία συμμετείχες!

- Νέα ήθη στο Υπουργείο Παιδείας. Ζητάνε από τους διευθυντές των σχολείων να στείλουν στοιχεία με τη χωρητικότητα των αιθουσών. Προφανώς θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν ως αποθήκες!

- Αποθήκες μαθητών. «Πόσα τεμάχια χωράνε οι δικές σου οι αίθουσες κυρ Διευθυντά μου;» Θα βρεθεί κανένας «Διευθυντάς» που δεν θα στείλει τα στοιχεία; Έτσι κι αλλιώς, τα ξέρουν από τα σχέδια των σχολείων!

- Τουλάχιστον η Άννα η κενοτόμα, το συνωστισμό στις αίθουσες τον βάφτιζε ως παιδαγωγικό. Κατά τ΄άλλα, της έφταιγε ο συνωστισμός της Ρεπούση.

- Ενώ τώρα θα χρησιμοποιηθούν καθαρά τα κριτήρια της αγοράς. «Διαθέτουμε κτήρια ευήλια, ευάερα και κρύα. Αφού χωράνε 35 μαθητές, θα μπούνε 35 συν 10%, που θα έλεγε και η Εύη».

- Και γιατί παρακαλώ θα πρέπει οι μαθητές να κάθονται σε θρανία; Τους πονάει ο κώλος να είναι όρθιοι; Και οι έδρες των εκπαιδευτικών πού χρειάζονται; Θέλουν και να κάθονται οι τεμπέληδες;

- Εδώ και τρία χρόνια συζητάνε για την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών. Θα είναι μία ώρα, θα είναι δύο, θα είναι τρεις; Τελικά θα καταλήξουν στη μία και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι!

- Ο Υπουργός, γιατί θα δείξει «έργο» στην Τρόικα, οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές γιατί δεν πέρασε η αύξηση κατά τρεις ώρες και οι εκπαιδευτικοί γιατί τους βρήκε το μικρότερο κακό. Επιτέλους κι ένα καλό νέο!

- Μέγας προβληματισμός για τον Υπουργό της Παιδείας σχετικά με την αξιολόγηση. Οι Διευθυντές με τους Σχολικούς Συμβούλους θα συμμετέχουν ισότιμα ως αξιολογητές ή όχι; Αλήθεια, οι αξιολογητές θα πληρώνονται έξτρα;

- Ο Άκης δέχτηκε να κάνει αποκαλύψεις αν τον αθωώσουν! Αχ, βρε Άκη! Παραδέχτηκες και την ενοχή σου και ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν και σένα!

Κανένα ευρώ από τα κλεμμένα θα δούμε;

- Η επίταξη είναι το νέο μέσο για να σταματούν οι απεργίες όταν το γνωστό «ιερόν δικαίωμα στην εργασίαν», δεν το ασπάζονται οι εργαζόμενοι. Όπως έγινε με την απεργία στο μετρό.

- Οι παραθυράτοι με τα γυαλισμένα πρόσωπα και τις μεταξωτές λαιμαριές μίλησαν σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και είπαν πως ταλαιπωρούνται, λες και χρησιμοποίησαν ποτέ τους το μετρό!

- Πάντως, είμαι περίεργος να μάθαινα πόσοι θα συμμετείχαν στις απεργίες, αν τις όποιες κατακτήσεις μετά από μια απεργία, τις καρπώνονταν μόνο όσοι ήταν μέλη του σωματείου και απεργοί συγχρόνως.

- Σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης προχώρησε η τρικομματική εργατοκτόνος κυβέρνηση. Έβαλε τις κλούβες των ΜΑΤ, μπροστά από τα τρακτέρ για να εμποδίσει τους αγρότες να κλείσουν τους δρόμους.

- Πιστεύει, δηλαδή, ο Δένδιας πως αν οι αγρότες ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να συγκρουστούν με τις δυνάμεις καταστολής, οι υφιστάμενοί του θα βγουν νικητές!

- Δεν ξέρουν, ούτε οι υπουργοί, ούτε οι άνθρωποι-ΜΑΤ τι σημαίνει να έχει φάει κάποιος για χρόνια, το χώμα με το κουτάλι. Αν το ήξεραν θα ξανασκέφτονταν το πιθανό ενδεχόμενο της σύγκρουσης.

- Αυτοί που γνωρίζουν το θέμα λένε πως το κρασί είναι νερωμένος οίνος. Εσύ όμως βρε Αλέξη, τώρα τελευταία πίνεις μόνο κρασί και μάλιστα αμερικάνικης προέλευσης.

- Προσπαθείς, Αλέξη μου, να ισορροπήσεις ανάμεσα σε Αμερική, Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Έτσι θα χάσεις όμως το λαό, εκτός από τα αυγά με τα πασχάλια.

- Στα γκάλοπ, λέει, που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, συμμετέχουν μόνο οι μισοί από αυτούς στους οποίους απευθύνονται τηλεφωνικά οι εταιρείες. Οι άλλοι, κλείνουν από την αρχή το τηλέφωνο. Λεπτομέρειες!

Tweet Ετικέτες: Σατυροπρόκος
Keywords
Τυχαία Θέματα