Σοκ σε ωδείο της Αττικής: Καθηγητής ασελγούσε σε μικρά παιδιά

Για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων συνελήφθη ένας 60χρονος καθηγητής μουσικής το βράδυ της 31ης Αυγούστου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο άνδρας εργαζόταν σε ωδείο των βορείων προαστίων και εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, τις οποίες φωτογράφιζε. Μάλιστα, μέρος του φωτογραφικού του αρχείου περιείχε και άλλο πορνογραφικό υλικό.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν μία από τις μαθήτριές του ηλικίας 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο

διαμαρτυρόταν στους γονείς της, αρνούμενη να πάει στο ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν δύο ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Ο 60χρονος ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Σε έρευνα της αστυνομίας στην οικία του 60χρονου καθηγητή μουσικής, καθώς και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2 πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, 6 μαχαίρια και 2 πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 2 φυσίγγια και 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 2 ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

ασέλγειαασέλγεια σε ανήλικοδάσκαλος μουσικήςΣύλληψηωδείο
Keywords
Τυχαία Θέματα