Στηρίξτε την παιδική χορωδία ROSARTE

Tweet

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που συνεισφέρατε στην καμπάνια μας στον 1ο γύρο!

Οι συνεισφορές σας μας βοήθησαν ήδη να καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων μας για τη συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορωδιών, που συμπεριλαμβάνει το μισό ποσό των εξόδων συμμετοχής και διαμονής μας.

Όμως, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, καθώς έχει μείνει μόνο ένας μήνας μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τον Ιούλιο του 2014.

Η υποστήριξή

σας είναι απολύτως κρίσιμη αυτή τη στιγμή για την κάλυψη και των υπόλοιπων εξόδων μας, τα οποία βαραίνουν δυσβάστακτα τις οικογένειες των χορωδών μας.

"TOSCA", ΙΟΥΛΙΟΣ 2012, ΗΡΩΔΕΙΟ-HERODION

Το 2008, η Rosarte ήταν η πρώτη ελληνική παιδική χορωδία που κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα Χορωδιών (5η Ολυμπιάδα Χορωδιών, 1η κατηγορία: Παιδικές χορωδίες) η οποία έγινε στο Graz της Αυστρίας το 2008. (Στην Ολυμπιάδα εμφανίστηκε με το όνομα "Athens' Children's Choir").

Φέτος η Rosarte θα διαγωνιστεί και πάλι στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορωδιών στη Ρίγα της Λετονίας και θα αποπειραθεί να κερδίσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αριστεύσουμε σε έναν διαγωνισμό που περιλαμβάνει 500 χορωδίες από τουλάχιστον 100 χώρες και, μέσω αυτού, να συνεισφέρουμε στην προώθηση του πολιτισμού της χώρας μας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2014 και στο μεταξύ κάνουμε πρόβες πυρετωδώς, προετοιμαζόμενοι να διαγωνιστούμε στο Champion Competition, στην κατηγορία για παιδιά 10-16 ετών και ταυτόχρονα φέρνουμε εις πέρας fundraising εκδηλώσεις και συναυλίες.

Η Rosarte ιδρύθηκε το 2008 από τη μαέστρο της, Ρόζη Μαστροσάββα και απαρτίζεται από 250 παιδιά και εφήβους, ηλικίας 5-20 ετών. Η χορωδία έχει τρία τμήματα: φωνητικής προετοιμασίας, παιδικό και παιδικό-νεανικό τμήμα. Μεταξύ των πολλών εμφανίσεών της περιλαμβάνονται η συμμετοχή της σε χορωδιακά φεστιβάλ, σε συναυλίες στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στα Δημήτρια της Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Η χορωδία έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μαέστρους, όπως ο Ph. Augen, ο Λ. Καρυτινός, ο Α. Μπαλτάς, ο Μ. Μιχαηλίδης, ο Β. Φιδετζής, ο Ν. Τσούχλος, ο Ι. Βουδούρης, ο Α. Πυλαρινός, ο Ν. Χαλλιάσας, και με συμφωνικές ορχήστρες και χορωδίες όπως της Εθν.Λυρικής Σκηνής, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα και άλλες. Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε ντοκυμαντέρ, ηχογραφήσεις, διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει δραστηριοποιηθεί σε αφιλοκερδείς συναυλίες για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά παιδιά με προβλήματα υγείας).

"CARMEN", ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, 2011 -GREEK NATIONAL OPERA

Διαδυκτιακοί μας τόποι:

https://www.facebook.com/pages/CHILDRENS-CHOIR-ROSARTE/247818604792

http://rosartechoir.wordpress.com/

http://www.rosarte.gr

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ!

Και να πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθειά μας για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου: στην Ρίγα η χορωδία θα πάρει μέρος με 50 παιδιά, που χρειάζεται να καλύψουν τα έξοδα των αεροπορικών τους εισιτηρίων και της διαμονής ανά ημέρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για τις οικογένειές τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Η Rosarte είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο σύνολο και δε λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση. Βασίζεται σε συμβολικές χαμηλές συνδρομές μηνιαίως ώστε να καλύπτει τα πάγια έξοδά της.

Τα συνολικά μας έξοδα για να ταξιδέψουμε στη Ρίγα είναι 56.000 δολλάρια (αεροπορ. εισιτήρια, διαμονή ανά ημέρα για 50 παιδιά και 10 ενήλικες συνοδούς). Ζητούμε την υποστήριξή σας, είτε με δική σας συνεισφορά, είτε με το να κάνετε γνωστή την καμπάνια μας και να ενθαρρύνετε τους φίλους σας να μας στηρίξουν. Σας χρειαζόμαστε προκειμένου να ταξιδέψουμε στη Ρίγα, δεν μπορούμε να διαγωνιστούμε χωρίς την υποστήριξή σας!

Τι θα επιτύχει η χορωδία:

Σ' αυτούς τους καιρούς οικονομικής κρίσης και δυσκολιών, η Rosarte αποτελεί ένα εμπνευστικό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει η Ελλάδα με λίγα και περιορισμένα μέσα. Αποτελεί φάρο ελπίδας για παιδιά και νέους, δείχνοντάς τους ότι είναι εφικτό να αγωνίζονται, να πραγματοποιούν τα όνειρα και να πετυχαίνουν τους στόχους τους στη ζωή.

Κίνδυνοι και προκλήσεις

Η κύρια πρόκληση είναι τα πολύ περιορισμένα μας κονδύλια, σε συνδυασμό με τις ελάχιστες πηγές οικονομικών πόρων που μας είναι διαθέσιμες κατά την παρούσα στιγμή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Έχουμε και την εμπειρία και τη θέληση να κερδίσουμε το Χρυσό Μετάλλιο στον Διαγωνισμό στη Ρίγα, απλά χρειαζόμαστε ένα μικρό σπρώξιμο από σας με το να γίνετε υποστηρικτές μας και επιπλέον με το να διαδώσετε αυτό το projectσε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Προσφορά $5 ή περισσότερα

Έχετε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας.

Προσφορά $10 ή περισσότερα

Ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη Rosarte καπελάκι

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

(+ $5 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Προσφορά $20 ή περισσότερα

Ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download)

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

Προσφορά $50 ή περισσότερα

Δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download).

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

Προσφορά $100 ή περισσότερα

Προσωπικό ευχαριστήριο γράμμα, υπογεγραμμένη μια τυπωμένη φωτογραφία της χορωδίας, δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download)

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

(+ $6 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Προσφορά $200 ή περισσότερα

Θα λάβετε ένα CD της χορωδίας, προσωπικό ευχαριστήριο γράμμα, υπογεγραμμένη μια τυπωμένη φωτογραφία της χορωδίας, δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download)

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

(+ $8 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Προσφορά $500 ή περισσότερα

Θα λάβετε Δύο δωρεάν εισιτήρια για οποιαδήποτε συναυλία της χορωδίας το παρόν έτος. Επίσης ένα DVD και ένα CD της χορωδίας + προσωπικό ευχαριστήριο γράμμα, υπογεγραμμένη μια τυπωμένη φωτογραφία της χορωδίας + δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download).

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014

(+ $8 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Προσφορά $1000 ή περισσότερα

Τέσσερα δωρεάν εισιτήρια για οποιαδήποτε συναυλία της χορωδίας το παρόν έτος. Επίσης, θα επονομαστείτε "Υποστηρικτής της Χορωδίας" στην ιστοσελίδα μας για όλο το έτος + θα λάβετε ένα DVD και ένα CD της χορωδίας + προσωπικό ευχαριστήριο γράμμα, υπογεγραμμένη μια τυπωμένη φωτογραφία της χορωδίας, δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download).

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014, (+ $8 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Προσφορά $5,000 ή περισσότερα

Θα ανεβάσουμε ένα προσωπικό ευχαριστήριο στο κανάλι μας στο YouTube, με ονομαστική αναφορά σε σας, συνδεδεμένο με ένα τραγούδι από το ρεπερτόριό μας, σε στυλ της αρεσκείας σας (κλασική, ποπ ή παραδοσιακή μουσική ή μιούζικαλ). Επιπλέον: Δύο δωρεάν εισιτήρια σε οποιαδήποτε συναυλία της χορωδίας το παρόν έτος. Επίσης, θα επονομαστείτε "Υποστηρικτής της Χορωδίας" στην ιστοσελίδα μας για όλο το έτος και θα λάβετε ένα DVD και ένα CD της χορωδίας + προσωπικό ευχαριστήριο γράμμα, υπογεγραμμένη μια τυπωμένη φωτογραφία της χορωδίας+ δημόσιο ευχαριστήριο στη σελίδα μας στο facebook + ηχογράφηση υψηλής ποιότητας από μια live συναυλία της Rosarte, παραδοτέα σε σας μέσω ίντερνετ (ψηφιακό download).

Προβλεπόμενη παράδοση: Ιούνιος 2014 (+ $8 USD για παράδοση εκτός Η.Π.Α.)

Tags: χορωδία ROSARTE Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα