Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετρας "Μαρία Λιουδάκη": Κάλεσμα σε γενική απεργία την Τετάρτη στις 20/2

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ιεράπετρα 18/2/2013

«ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ»

ΠΡΟΣ

ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: 4ο Δ. Σχ. Ιεράπετρας

72200 Ιεράπετρα

Πληροφορίες: Αλίκη Καραμπατζάκη

Τηλ.: 2842024595

ΘΕΜΑ:«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/2/2013»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το τσουνάμι τρόικας-συγκυβέρνησης είναι μόνιμα εγκατεστημένο εδώ και όχι μόνο έχει διαλύσει ήδη αρκετά αλλά κοιτά να γκρεμίσει στο διάβα του οποιοδήποτε

ψήγμα κοινωνικών παροχών,εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων στη δουλειά, μισθών και αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Οι μειώσεις μισθών μέσω της αύξησης παρακράτησης φόρου, οι αυξήσεις προϊόντων και καυσίμων, η εγκατάλειψη της δημόσιας παιδείας, η διάλυση της δωρεάν υγείας και οι πολιτικές του μνημονίου που στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση των πάντων για να κερδίζουν μόνο οι λίγοι, είναι φαινόμενα των καιρών εδώ και τρία χρόνια. Και φυσικά ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.

Συνάδελφοι, συναέλφισσες,

Τα παραπάνω και πλήθος άλλων δυσβάσταχτων μέτρων τα συζητάμε, τα διαβάζουμε και τα βιώνουμε στις ζωές μας και γύρω μας καθημερινά. Πρέπει να καταλάβουμε πως μόνο ο γενικός ξεσηκωμός και η δυναμική αντίσταση που θα ορθώσει σθεναρό τείχος και θα σπάσει το τσουνάμι τρόικας και συγκυβέρνησης είναι η μοναδική απάντηση στις πολιτικές τους.

Γι αυτό σας καλούμε όλους και όλες σε καθολική συμμετοχή στην Γενική Απεργία την Τετάρτη 20/2/2013.

Επίσης σας καλούμε για δυναμική συμμετοχή στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο Σεληνάρι και στη συνέχεια στην Περιφέρεια στο Ηράκλειο. Το συλλαλητήριο το συνδιοργανώνουν οι επιτροπές αγώνα Ιεράπετρας – Μεραμβέλλου – Σητείας απέναντι στη γενικότερη υποβάθμιση του νομού (κλείσιμο σχολών με το σχέδιο «Αθηνά», υποβάθμιση νοσοκομείων, αποψίλωση υπηρεσιών κ.α.), που είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών που ακολουθούνται. Η αναχώρηση λεωφορείων και αυτοκινήτων θα είναι από το άγαλμα ηρώων στην πλατεία Ιεράπετρας στις 8:30 π.μ.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Ο γραμματέας

Αλίκη Καραμπατζάκη Ανδρέας Φωτάκης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετρας «Μ.Λιουδάκη»24ωρη απεργία
Keywords
Τυχαία Θέματα