Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετρας "Μαρία Λιουδάκη": Κάλεσμα σε συγκέντρωση σήμερα 8/2

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ιεράπετρα 8/2/2013

«ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ»

ΠΡΟΣ

ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: 4ο Δ. Σχ. Ιεράπετρας

72200 Ιεράπετρα

Πληροφορίες: Αλίκη Καραμπατζάκη

Τηλ.: 2842024595

ΘΕΜΑ:«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Τα αποτελέσματα των πολιτικών του μνημονίου και της συγκυβέρνησης

είναι πλέον ολοφάνερα. Όλα αυτά, που εμείς τα συζητούσαμε στις συνελεύσεις μας εδώ και τέσσερα χρόνια, βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αλλά αποτελούν μια σκληρή πραγματικότητα που πλήττουν βάναυσα όλους/ες μας και κυρίως τον κόσμο της εργασίας που παράγει όλο τον πλούτο της χώρας.

Με την εφαρμογή αυτών των πολιτικών, έχουμε όλοι/ες διαπιστώσει την αποψίλωση των υπηρεσιών από την πόλη της Ιεράπετρας (κάτι που συμβαίνει σε αρκετές περιοχές όλης της χώρας). Υπηρεσίες απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των πολιτών, για την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και υπηρεσιών που είναι αναγκαίες για την ίδια μας τη ζωή! Το αποκορύφωμα αυτών, είναι το σχέδιο «Αθηνά» και το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι. Ιεράπετρας. Και ας μην ξεχνάμε τη μαθητική εστία, το τελωνείο, την εφορία, τον Ο.Α.Ε.Δ. και άλλων υπηρεσιών. Φυσικά εννοείται πως δεν ξεχνά κανείς τη σημαντικότητα και την αναγκαιότητα του νοσοκομείου.

Εμείς τι κάνουμε σε όλα αυτά;

Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας πλέον, απέναντι στις ζωές των παιδιών μας, των μαθητών μας αλλά και στην ίδια μας την αξιοπρέπεια ως πολίτες αυτού του τόπου, να αφυπνιστούμε και να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο με ενεργή και δυναμική συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα αντιπαλεύουν αυτές τις πολιτικές, έχουμε ελπίδα. Ελπίδα που θα μετουσιωθεί σε νικηφόρους αγώνες! Γι αυτό σας καλούμε όλους/ες να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι. αλλά και για την επιστροφή όλων των υπηρεσιών καθώς και την ενίσχυση του νοσοκομείου, σήμερα Παρασκευή 8/2/2013 στις 8:30 μ.μ. στο δημαρχείο Ιεράπετρας και στην πορεία με αναμμένα κεριά, πυρσούς και δάδες στην πόλη. (Με νέο ενημερωτικό θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις).

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Ο γραμματέας

Αλίκη Καραμπατζάκη Ανδρέας Φωτάκης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετρας «Μ.Λιουδάκη»Κάλεσμασυγκέντρωση
Keywords
Τυχαία Θέματα