Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετρας "Μαρία Λιουδάκη": Κάλεσμα στη συγκέντρωση της 25ης Μαρτίου

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ιεράπετρα 22/3/2013

«ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ»

Ταχ. Διεύθυνση: 4ο Δ. Σχ. Ιεράπετρας

72200 Ιεράπετρα

Πληροφορίες: Αλίκη Καραμπατζάκη

Τηλ.: 2842024595

ΘΕΜΑ:«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η διαρκής υποβάθμιση του τόπου με τη συνεχή αποψίλωση των υπηρεσιών και τη γενικότερη εγκατάλειψη της επαρχίας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής – υποδούλωσης που επιβάλλει

η τρόικα. Μιας πολιτικής που έχει ως μέτρο τα κέρδη μόνο για τους λίγους και ισχυρούς και τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση, χωρίς ίχνος σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για τους πολλούς.

Φυσικά για να εφαρμοστεί αυτή η πολιτική, αναγκαία ήταν και είναι η σύμφωνη γνώμη των συνεργατών τους στη χώρα (βλ. τρικομματική κυβέρνηση), των σύγχρονων κοτζαμπάσηδων, που μέσω των μνημονίων εξαθλιώνουν τις ζωές μας στο όνομα της διάσωσης.

Απέναντι λοιπόν σε αυτούς, ο λαός οφείλει να αγωνίζεται, ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα των Ελλήνων Επαναστατών του 1821. Έτσι όχι μόνο τιμάμε τους προγόνους μας αλλά αποδεικνύουμε πως είμαστε άξιοι συνεχιστές των αγώνων τους. Έτσι γιορτάζουμε ουσιαστικά και όχι εθιμοτυπικά την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

Γι αυτό σας καλούμε όλες και όλους στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μάρτη στις 9:30 π.μ. στην πλατεία Ιεράπετρας (στο άγαλμα ηρώων).

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος Ο γραμματέας

Αλίκη Καραμπατζάκη Ανδρέας Φωτάκης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ιεράπετραςεορτασμός 25ης Μαρτίου
Keywords
Τυχαία Θέματα