Σύλλογος ΠΕ Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής: "Μας βρίσκουν μπροστά τους" - Ακύρωση 2ου σεμιναρίου αξιολόγησης

Tweet

‘’ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ’’

ΑΚΥΡΩΣΗ 2ΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέστησαν ΑΚΥΡΩΘΕΝ στην πράξη και το δεύτερο σεμινάριο για την αξιολόγηση. Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, το μήνυμα ενότητας του συνδικάτου και η απόφασή του να αντισταθεί σθεναρά στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στάλθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης στο Υπουργείο Παιδείας και στην κυβέρνηση.

Στο κάλεσμα του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Χαλκιδικής Δημοτικής Εκπαίδευσης στους Δ/ντές για σεμινάριο αξιολόγησης, ‘’ανταποκρίθηκαν’’ δεκάδες εκπαιδευτικοί ακυρώνοντας και την δεύτερη αντίστοιχη προσπάθεια. Οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξέφρασαν με τον σαφέστερο τρόπο την απόφασή τους να υπερασπιστούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ακυρώνοντας κάθε πράξη περαιτέρω υπονόμευσής του.

Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά. Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών ολοκληρώνουμε τον πρώτο κύκλο ακύρωσης των ‘’σεμιναρίων’’, κατακτώντας την πρώτη μάχη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν έως την πλήρη κατάργηση του απαράδεκτου Προεδρικού Διατάγματος. Στους δρόμους με αγωνιστική διάθεση, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Ουδατζής Νίκος Σμυρλής Νίκος

Tags: Σύλλογος ΠΕ Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικήςαξιολόγηση Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα