Σύλλογος ΠΕ Λέσβου: Κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ταχ/κή Δ./νση: Ικτίνου 2

Μυτιλήνη - Τ.Κ. 81100

Μυτιλήνη 3/06/2014

Αρ. Πρωτ: 68

Τηλέφ:22510-23098

Fax:22510-23098

[email protected]

ΠΡΟΣ:

Τα μέλη του Συλλόγου,

ΜΜΕ

και Συλλόγους Γονέων των Σχολείων.

Θέμα: «Κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση»

Ανακοινώθηκε σήμερα (Τρίτη 3 Ιουνίου) εν

κρυπτώ (με τη μέθοδο τηλεφωνικών κλήσεων – εντολών προς Διευθυντές Σχολικών Μονάδων περιοχής πρώην Γραφείου Καλλονής) η διεξαγωγή σεμιναρίων Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης.. Καλούνται οι Δ/ντές 4/θ και άνω σχολείων, να συμμετάσχουν σε διημερίδα την Πέμπτη (5/6) και την Παρασκευή 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Η προώθηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων και η επιχείρηση κατεδάφισης της όποιας Δημόσιας και Δωρεάν Εκπαίδευσης συνεχίζεται.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δώσει αγώνα τους τελευταίους μήνες για την ακύρωση των νόμων 3848, 4024 και του Π.Δ 152 και θα συνεχίσουν μέχρι την ακύρωση τους.

Η απόφαση του συλλόγου και συνολικά του κλάδου μας είναι να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και την εφαρμογή της αξιολόγησης που έχει στόχο τις απολύσεις, τη μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, την απαξίωση της μόρφωσης των μαθητών μας, την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας σε συνέχεια των αποφάσεών μας, καλεί:

Α) τους Διευθυντές των Σχολείων, που έχουν κληθεί στα σεμινάρια αξιολόγησης να μην πάρουν μέρος στην διημερίδα αξιοποιώντας τις 48ωρες απεργίες που έχει κηρύξει η ΔΟΕ για αυτό το λόγο. όπως όλος ο κλάδος να αγωνιστούν ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης.

Β) τους Εκπαιδευτικούς να μπλοκάρουν με την παρουσία τους τα σεμινάρια αξιοποιώντας την τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για τις μέρες:

Πέμπτη 5/6/2014 από τις 8 έως τις 11 π.μ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στις 8:00 το πρωί.

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου πρέπει να είμαστε όλοι στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής από τις 8.00 το πρωί για να δηλώσουμε τη δυναμική αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση που έρχεται.

Δυναμικά, μαζικά ενωτικά θα πετύχουμε να ανατρέψουμε και αυτό το σεμινάριο!!!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γιανέλλης Βασίλης Καμμένος Ανέστης

Tags: Σύλλογος ΠΕ Λέσβουαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα