Σύλλογος ΠΕ Ρεθύμνου: Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4/9 - Επιστολή για συντονισμό δράσης της νέας χρονιάς

Tweet

Ρέθυμνο 29/08/13 Αρ. Πρωτ: 153Σύλλογος Εκπ/κωνΑ/θμιας Εκπ/σης Ν. ΡεθύμνηςΚαστρινογιαννάκη 43Τηλ./Fax: 28310-22612e-mail: [email protected] http://www.seperet.gr Προς: ΔΟΕΚοινοποίηση : σε όλα τα μέλη τουσυλλόγου μας«Επιστολή του Συλλόγου μας για συντονισμό δράσης της νέας χρονιάς»Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί το ΔΣ της Ομοσπονδίας να συνεδριάσει άμεσα και να ζητήσει από τους τοπικούς Συλλόγους να πραγματοποιήσουν Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις την πρώτη εβδομάδα του

Σεπτεμβρίου. Στόχευση πρέπει να είναι ο συντονισμός με την ΟΛΜΕ, τους γονείς, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με σκοπό την αναχαίτιση και ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.

Αμέσως μετά τις γενικές συνελεύσεις να συγκληθεί ολομέλεια Προέδρων, πριν τις 11 Σεπτεμβρίου, για να μεταφερθούν οι προτάσεις και το κλίμα των γενικών συνελεύσεων.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Τρούλης Αλέξανδρος Αλεξάκης

Ρέθυμνο 29/08/13Αρ. Πρωτ: 151Σύλλογος Εκπ/κωνΑ/θμιας Εκπ/σης Ν. ΡεθύμνηςΚαστρινογιαννάκη 43Τηλ./Fax: 28310-22612e-mail: [email protected] http://www.seperet.gr Προς: Ολα τα μέλη του Συλλόγου μας

Θέμα « Έκτακτη γενική συνέλευση»

Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου μας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 2ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου. Τα θέματα που θα συζητήσουμε αφορούν τα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση ειδικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς καθώς επίσης για το διεκδικητικό και αγωνιστικό πλαίσιο.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Τρούλης Αλέξανδρος Αλεξάκης

Tags: Σύλλογος ΠΕ ΡεθύμνουΔΟΕΠΕ Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα