Τα οργανικά κενά στην ΠΕ Πειραιά - Υποβολή δήλωσης μετάθεσης, τοποθέτησης και αποστολή οργανικών κενών ανά ειδικότητα και περιοχή, ενημέρωση από τον αιρετό Τάσο Μεντάκη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΣΜΕΑΕ

ΘΕΜΑ : «Υποβολή δήλωσης μετάθεσης-τοποθέτησης και αποστολή οργανικών κενών ανά ειδικότητα και περιοχή»

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. (βελτίωση θέσης)

ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (γενικής και ειδικής αγωγής), καθώς και οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ στη Δ/νση Π.Ε. Πειραιά, να υποβάλουν από 26 Ιουνίου 2012 μέχρι και 30 Ιουνίου 2012 δήλωση, σύμφωνα με τα συνημμένα υποδείγματα, στην οποία να αναγράφουν συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν έστω και αν οι σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν τοποθέτηση δεν εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες οργανικών κενών. Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγράφουν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.

Υπενθυμίζεται ότι:
• Οι θέσεις των Δασκάλων και Νηπιαγωγών στα Ολοήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία είναι ενιαίες και χωρίς διάκριση.
• Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση εντός ή για οριστική τοποθέτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν την αρχική δήλωση τοποθέτησής τους στη Δ/νση Π.Ε. Πειραιά και να προσκομίσουν τυχόν δικαιολογητικά που οφείλουν (1ος όροφος κτιρίου Δ/νσης, γραφείο e-data). Δηλώσεις χωρίς τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.
• Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές πρέπει να υποβάλουν τη δήλωσή τους στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (3ος όροφος κτιρίου Δ/νσης).
• Οι εκπαιδευτικοί που πήραν μετάθεση από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και έχουν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση σε κάποιον από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων, πρέπει να υποβάλουν μαζί με τη δήλωση τοποθέτησης και τα σχετικά πρόσφατα δικαιολογητικά (βεβαίωση συνυπηρέτησης συζύγου, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατο πιστοποιητικό εντοπιότητας που να βεβαιώνει την κατοχή της εντοπιότητας τουλάχιστον προ διετίας, προβλεπόμενα δικαιολογητικά για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης).
• Υπενθυμίζεται επίσης ότι όφειλαν να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία, το αργότερο μέχρι 21-6-2012. Σας κοινοποιούμε πίνακα με τα οργανικά κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής ανά περιοχή μετάθεσης και ανά ειδικότητα της Περιφέρειάς μας, όπως αυτά προσδιορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 21/25-6-2012 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά. Επισημαίνεται ότι οργανικά κενά ΠΕ-16.01 (Μουσικών) δεν υπάρχουν σε καμιά περιοχή του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά.
Οι δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης υποβάλλονται από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς με πρωτότυπα έντυπα, με αποκλειστικές εξαιρέσεις τους εκπαιδευτικούς της Γ΄ Πειραιά και όσους υπηρετούν εκτός ορίων Π.Υ.Σ.Π
Keywords
Τυχαία Θέματα