Τεχνίτες Ηλεκτρολόγους ζητούν τα Ελληνικά Πετρέλαια

Απαραίτητο προσόν το απολυτήριο Λυκείου

Tεχνίτες Ηλεκτρολόγους σκοπεύει να προσλάβει ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, προκειμένου να τους απασχολήσει σε εργασίες συντήρησης εξοπλισμού πεδίου στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Λυκείου ή ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας (ΤΕΕ Β\' κύκλου, ΤΕΛ, ΕΠΛ,

ΙΕΚ), ή οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Ηλεκτρολογίας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, επαγγελματική άδεια A, Γ, και ΣΤ τάξης και συναφή προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών, η οποία θα ληφθεί υπ\' όψιν, κατά σειρά προτίμησης, σε:

- βιομηχανία σε θάλαμο ελέγχου & χειρισμών διανομής ηλεκτρικής ισχύος ή

- συντήρηση υποσταθμών διανομής μέσης ή υψηλής τάσης ή

- εγκατάσταση υποσταθμών διανομής μέσης ή υψηλής τάσης

Η προϋπηρεσία θα πρέπει να αποδεικνύεται με την προσκόμιση σχετικών βεβαιώσεων όπου θα αναγράφεται το είδος της επιχείρησης και σύντομη περιγραφή των καθηκόντων των υποψηφίων ώστε να πιστοποιείται η συνάφεια, καθώς και με αντίγραφα των ασφαλιστικών ημερομισθίων στον κύριο ασφαλιστικό φορέα.

Στα προσόντα που ζητά ο όμιλος από τους υποψήφιους ανήκουν ακόμη η καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και η άδεια οδήγησης Β\' κατηγορίας την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόληψης.

Oλα τα παραπάνω δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα θα κατατίθενται παράλληλα με την υποβολή της αίτησης πρόσληψης.

Επιθυμητή είναι η εμπειρία σε ηλεκτρονικά ισχύος, PLC και οι γνώσεις ηλεκτρολογικού σχεδίου, καθώς και η γνώση χρήσης Η/Υ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 28 ετών, καλή δυνατότητα επικοινωνίας, εργατικότητα, προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα, και πειθαρχία, ενώ θα πρέπει να αποδέχονται απασχόληση σε πρόγραμμα συνεχούς εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας. Η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο, ενώ η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Τα πτυχία
Η εταιρεία υπενθυμίζει πως η κατοχή πτυχίου Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, εφόσον δηλωθεί στην αίτηση πρόσληψης από τους υποψηφίους, δεν αποτελεί λόγο αποκλεισμού, πλην όμως ρητά αναφέρεται ότι τυχόν τίτλοι σπουδών ΤΕΙ δεν παρέχουν αντίστοιχα δικαιώματα, καθόσον οι θέσεις εργασίας αφορούν υποψηφίους Μέσης Εκπαίδευσης.

Στην περίπτωση δε κατοχής πτυχίου Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Τομέα Ηλεκτρολογίας, δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Ρητά εξαιρούνται υποψήφιοι κάτοχοι τίτλου σπουδών Ανωτάτης Εκπαίδευσης.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης έως τις 12 Απριλίου, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους
Keywords
Τυχαία Θέματα