Θέσεις μεταπτυχιακών υποτρόφων στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Tweet

Το εργαστήριο "Ευφυών Συστημάτων" (www.intelligence.tuc.gr) της σχολής ΗΜΜΥ, Πολυτεχνείου Κρήτης, διαθέτει άμεσα τις εξής θέσεις:

· Μια θέση μεταπτυχιακού υπότροφου (μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης ή Διδακτορικό) στην ερευνητική περιοχή cloud computing.

· Μία θέση μεταπτυχιακού υπότροφου στην ερευνητική περιοχή semantic web.

Οι

υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα προσόντα που προβλέπονται από τον κανονισμό μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος ΗΜΜΥ του Πολ. Κρήτης (www.ece.tuc.gr). Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε σπουδές, βαθμό πτυχίου και συστατικές επιστολές (αν χρειαστεί).

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εμπειρία του υποψηφίου στο αντικείμενο της θέσης. Η αμοιβή προέρχεται από Ευρωπαικά Ερευνητικά έργα (όπως FI-STAR, http://www.fi-star.eu) και κυμαίνεται μεταξύ 1.000 και 1.500 ευρώ ανά μήνα (μικτά). Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παραγωγή ερευνητικού έργου και θα υποστηριχθεί η υποβολή ερευνητικών αποτελεσμάτων σε διεθνή ανταγωνιστικά συνέδρια και περιοδικά. Η διάρκεια απασχόλησης είναι για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης. Οι θέσεις είναι άμεσα διαθέσιμες.

Επιθυμητά προσόντα είναι επίσης: αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών, εξαιρετική γνώση Αγγλικής γλώσσας, ερευνητική εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να στείλουν την αιτησή τους ηλεκτρονικά στον Ευριπίδη Πετράκη ([email protected]) με e-mail επισυνάπτοντας ενημερωμένο βιογραφικό.

Ευρ. Πετράκης

Καθ. ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης

Διευθυντής Εργαστηρίου

www.intelligence.tuc.gr

Tags: Υποτροφίεςπανεπιστημιο Κρήτης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα