Θέση δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες

Εργασία

Τίτλος εργασίας: Journalist (Section Coordinator)

Τοποθεσία εργασίας: Βρυξέλλες
Ημερομηνία λήξης αγγελίας: 10 Φεβρουαρίου 2013

Τα κύρια καθήκοντα περιλαμβάνουν

Έρευνα, υποβολή αναφορών, αρθρογραφία και συνεντεύξεις για τις πολιτικές της ΕΕ.Ενημέρωση σχετικά με την πολιτική, που ακολουθεί η ΕΕ στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος.Ανάπτυξη και διαχείριση επαφών με επιχειρήσεις, το δημόσιο και ΜΚΟ.

Τα απαραίτητα προσόντα

Τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία ή σε υποθέσεις της
ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της ενασχόλησης με θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος.Εξαιρετική χρήση του γραπτού λόγου στην αγγλική γλώσσα.Βαθιά γνώση της πολιτικής της ΕΕ.Δυνατότητα παροχής πληροφοριών με ακρίβεια σε ένα περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό, ικανότητα να σκέφτεστε γρήγορα να παρέχετε γνώσεις και την προοπτική της ΕΕ /της βιομηχανίας / των αναφορών της κοινωνίας των πολιτών.Εξαιρετικά Αγγλικά, καλά Γερμανικά (γνώση τρίτης γλώσσας της ΕΕ θα θεωρηθεί προσόν).

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να καλέσουν τη Managing Editor του EurActiv, Daniela Vincenti (+ 32 2 788 3669).Τα βιογραφικά σημειώματα θα πρέπει να αποσταλούν με μια σύντομη συνοδευτική επιστολή όχι αργότερα από 10 Φεβρουαρίου στο [email protected].

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα