Θέση Συνεργάτη στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Εργασία

Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος γνωστοποιεί οτι για την υποστήριξη και οργάνωση του Γραφείου Δημάρχου θα προσλάβει έναν (1) Συνεργάτη Δημάρχου (ΔΕ). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στο άρθρο 163 του Ν. 3584/2007.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους:
Α)-Υπεύθυνη ήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, ότι σε περίπτωση επιλογή τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παράγραφο 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών

προσόντων διορισμού.
Β)-Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Γ)-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
Δ)-Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών.

Η επιλογή του Συνεργάτη θα γίνει από τη Δήμαρχο, η οποία θα αποφασίσει κατά την κρίση της για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο ήμο μας (Γραφείο Πρωτοκόλλου επί της οδού Δεκελείας 97) μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας σε μία εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα