Θυμάστε το περιφραγμένο οικόπεδο που βρήκαν θάνατο 28 άνθρωποι;

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους και καυτηριάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός πως, πιθανότατα, ο ιδιοκτήτης του περιφραγμένου οικοπέδου όπου εγκλωβίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο 28 άνθρωποι, άντρες, γυναίκες και παιδιά, έκλεισε τις πόρτες του.

Δεν υπάρχει πληροφορία πως μπορεί κάποιος άλλος να έβαλε την ταμπέλα, εικάζεται πως όχι μόνο έκλεισε τις πόρτες του οικοπέδου αλλά και ανήρτησε ταμπέλα όπου απαγορεύει την είσοδο από οιονδήποτε επικαλούμενος τη "διατάραξη της οικιακής ειρήνης".

Οι πυροσβέστες προκειμένου να ελέγξουν ξανά το οικόπεδο αναγκάστηκαν να πηδήξουν

τα κάγκελα.

"Θυμάστε το περιφραγμένο σπίτι μπροστά στη θάλασσα που κάηκαν 28 άνθρωποι γιατί δεν μπορούσαν να βρουν πρόσβαση προς τη θάλασσα; Αυτό που ο ιδιοκτήτης του μοίραζε ντροπές στους πυροσβέστες για τους νεκρούς ντε. Κοιτάξτε τι βρήκαν σήμερα οι πυροσβέστες ψάχνοντας νεκρούς.".

Θυμάστε το περιφραγμένο σπίτι μπροστά στη θάλασσα που κάηκαν 28 άνθρωποι γιατί δεν μπορούσαν να βρουν πρόσβαση προς τη θάλασσα; Αυτό που ο ιδιοκτήτης του μοίραζε ντροπές στους πυροσβέστες για τους νεκρούς ντε. Κοιτάξτε τι βρήκαν σήμερα οι πυροσβέστες ψάχνοντας νεκρούς. #πυρκαγια pic.twitter.com/8xnB2t2Mlu

— The Roof-is-on Fire (@Roofonfire_aa) July 27, 2018

.

Μάτι Αν. Αττικήςφωτιάπυρκαγιά
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θυμάστε,thymaste