Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το σχέδιο Αθηνά

Ανακοινώσεις

Είμαι φοιτητής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ποιο συγκεκριμένα του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Είμαστε από τα λίγα τμήματα όπου το Σχέδιο Αθηνά μας πλήττει περισσότερο γιατί μας καταργεί τα επαγγελματικά δικαιώματα και μας αλλάζει το πρόγραμμα σπουδών μας. Θα ήθελα μέσω του site σας να μεταφέρω κάποια εύλογα ερωτήματα στον Υπουργό Παιδείας.

Με ποιο σκεπτικό μας αναγκάζει να συγχωνευτούμε με τμήματα όπου δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση και έχουμε εντελώς διαφορετικά προγράμματα σπουδών. Τι σχέση έχουμε εμείς οι Γεωργοοικονομολόγοι με τα τμήματα Τουριστικών Επιχειρήσεων και Εμπορίας Διαφήμισης που καλούμαστε να συγχωνευτούμε?? Αυτό είναι το σχέδιο Αθηνά κύριε Υπουργέ να βγούμε όλοι από όπου και αν προερχόμαστε με ένα πτυχίο?? Εμείς κάναμε τις δικές μας επιλογές γιατί μας αλλάζετε κατεύθυνση με το έτσι θέλω??

Το πρόβλημα μας είναι ένα και μοναδικό επιλέξαμε να πάρουμε πτυχίο Γεωργοοικονομολόγου και αυτό δεν θα μας το στερήσει κανείς . Την ώρα που η χώρα μας πλήττετε και η μόνη διέξοδο είναι ο πρωτογενής τομέας για κάποιους ανεξήγητους κατά εμάς λόγους θέλετε να θυσιάσετε στον βωμό των κομματικών συμφερόντων τον ευρύτερο Αγροτικό τομέα .

Θα ήθελα τέλος να σας παραθέσω και ένα βίντεο για να κρίνουν μόνοι τους οι αναγνώστες αν τα κριτήρια για το σχέδιο Αθηνά είναι Ακαδημαϊκά ή Πολιτιστικά.

Με εκτίμηση

Παντελής

Tags: σχέδιο ΑθηνάΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα