Βαρύτατες κατηγορίες για το πρωτοπαλίκαρο Μιχαλολιάκου

p {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}



Μία εβδομάδα μετά τις εκλογές δικάζεται ο Ηλ. Κασιδιάρης, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή

είναι ένα εγκληματικό σχήμα, μια ναζιστική συμμορία που τρομοκρατεί, λύνοντας τις \"διαφορές της” χρησιμοποιώντας μεθόδους μπράβων της νύχτας. Την αλήθεια του λόγου έρχεται να επιβεβαιώσει μια ακόμη υπόθεση που εκδικάζεται μια εβδομάδα μετά τις εκλογές. Πρόκειται για τη δίκη του επίλεκτου μέλους της Ηλία Κασιδιάρη, υπεύθυνου του γραφείου τύπου της οργάνωσης και υποψήφιου βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής.

Ο εν λόγω κύριος βαρύνεται με τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Πιο συγκεκριμένα ο Ηλ. Κασιδιάρης φέρεται ότι παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού επιτέθηκαν σε καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας με κλομπ και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που σημείωσε τον αριθμό κυκλοφορίας οι δράστες χρησιμοποίησαν και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης, και ότι το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός που καταρρίπτεται με κατηγορηματικό τρόπο από αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Η ΑΥΓΗ, 4/5/2012

Keywords
Τυχαία Θέματα