Βοηθός Έρευνας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΕΣΠΑ
Η πρόταση υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών» του ΕΠΕΔΒΜ με Δικαιούχο την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Ελληνική Δημοκρατία
Πάντειο Πανεπιστήμιο
Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Αναρτητέα στο Διαδίκτυο
Καλλιθέα 28.08.2012


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Στο πλαίσιο του πρότασης: Art Films, Universalism, and Greek Myths in Post-war Europe - Κινηματογράφος Τέχνης, Παγκοσμιότητα, και Ελληνική Μυθολογία στην Μεταπολεμική Ευρώπη, η οποία εντάσσεται στη Δράση Ενίσχυση μεταδιδακτόρων ερευνητών, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» μέσω του Ειδικού Λογαριασμού της Γενικής Γραμματείας \'Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, προβλέπεται από το εγκεκριμένο Τεχνικό παράρτημα του έργου η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου σε ένα (1) άτομο (βοηθό έρευνας) για την υποστήριξη της υλοποίησης ως άνω ερευνητικού έργου.
Η επιλεξιμότητα της δαπάνης ορίζεται στο εγκεκριμένο ΤΠΕ και στην με αρ. πρωτ. 3711/28-03-2012 απόφαση χρηματοδότησης από 28.03.2012 έως 27.03.2015 με συνολικό ποσό είκοσι τεσσάρων χιλιάδων (24.000,00) ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου Πανεπιστημίου (www.elke.panteion.gr ), σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες και στην ιστοσελίδα της Διαύγειας http://diavgeia.gov.gr/.


Ο Πρόεδρος του ΕΛΚΕ
Καθ. Ευάγγελος Πρόντζας
Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

The research project is implemented within the framework of the Action «Supporting Postdoctoral Researchers* of the Operational Program «Education and Lifelong Learning* (Action\'s Beneficiary: General Secretariat for Research and Technology), and is cofinanced by the European Social Fund (ESF) and the Greek State.

Πηγή: Αυγή ΔΑΣΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα