Υπό παραίτηση η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ - Διοικητικοί: "Ας τολμήσουν να στείλουν τα ΜΑΤ"

Tweet

Μετά την συνεδρίαση της το απόγευμα της Δευτέρας η Συγκλήτος του Εθνικού Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφασισε να θέση στην διάθεση του Πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη τις παραιτήσεις όλων των μελών της< "Θέλουμε ν' ανοίξουμε το Πανεπιστήμιο.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μαθήματα αλλά όχι σε καθεστώς αστυνομοκρατίας", είπε μεταξύ άλλων ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ζητήσαμε από τον κ.
Πελεγρίνη να χρησιμοποιήσει τις παραιτήσεις μας αν και εφόσον το κρίνει, όπως το κρίνει. Αύριο δεν θα γίνουν μαθήματα στο ΕΚΠΑ διότι με αστυνομία εμείς δεν κάνουμε μάθημα», δήλωσε στο «Πoντίκι» ο εκπρόσωπος της Συγκλήτου, κ. Βαλσαμής Βαλσαμάκης. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι : «ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως για να δώσει λύση στο πρόβλημα των πανεπιστημίων και φυσικά δεν αποδεχόμαστε την απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων. Είναι απαραίτητοι αυτοί για τη λειτουργία του Ιδρύματος. Επίσης δεν αποδεχόμαστε την λίστα του ΑΣΕΠ η οποία είναι τουλάχιστον απαράδεκτη».

Λίγο πριν είχε ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση που έκαναν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο 48ωρες απεργίες, αρχής γενομένης την τρίτη.

Πληροφορίες από topontiki.gr

Tags: ΕΚΠΑ Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα