ΖΗΤΕΙΤΑΙ Marketing Manager στον όμιλο LALIZAS SA

Εργασία

Marketing Manager στον όμιλο LALIZAS SA

Εναν Marketing Manager για τα κεντρικά γραφεία στον Πειραιά θα προσλάβει ο Ομιλος Lalizas Hellas SA, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή σωστικών και ναυτιλιακών ειδών.

Ο κάτοχος της θέσης θα είναι, μεταξύ άλλων, αρμόδιος για τη διοίκηση και ανάπτυξη των Τμημάτων Marketing και Web

Design, τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και την υλοποίηση Marketing, Advertising & Promotion Plan του Ομίλου, την επικοινωνία με προμηθευτές από Ελλάδα και εξωτερικό και τη διαπραγμάτευση συνεργασιών, την παρακολούθηση του P&L των κατηγοριών προϊόντων που έχει υπό την ευθύνη του αλλά και την υποστήριξη της εταιρικής εικόνας και των Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου.

Απαραίτητα προσόντα
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής με κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Marketing, τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία ως Marketing Manager με εμπειρία σε Category Management, ιδανικά γνώση της ναυτιλιακής αγοράς και προϊόντων εξοπλισμού σκαφών, ικανότητα διαπραγματεύσεων με προμηθευτές και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ομαδικό πνεύμα εργασίας, οργανωτικές ικανότητες, άριστη επικοινωνία και ευελιξία, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή η γνώση άλλων γλωσσών), άριστη γνώση MS Office & εφαρμογών Internet, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο e-mail:[email protected]. Ππληροφορίες στην ιστοσελίδα www.lalizas.com.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα