Ζητείται πολιτικός μηχανικός από την "ACE-Hellas"

Εργασία

Πολιτικός Μηχανικός από ACE-Hellas, εταιρεία τεχνικού λογισμικού. Με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Master στην Υπολογιστική Αντισεισμική Μηχανική. 5ετή εμπειρία στον σχεδιασμό μεταλλικών κατασκευών και από οπλισμένο σκυρόδεμα.. Γνώση άριστη προγραμματισμού. Ο υποψήφιος θα εργαστεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο πρόγραμμα “Advanced Computational Procedures for Analysis and Designs of Structures” και η πρόληψη θα πραγματοποιεί με τη συγχρηματοδότηση

της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 'Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού' ΕΣΠΑ 2007-2013 - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Βιογραφικό Fax 210 6068699, email: [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα : http://www.ace-hellas.gr/company/find_job.asp?lang=el.

Τεχνογράφημα

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα