Ζητείται: Υπεύθυνος πιστοποίησης ΕΦΕΤ από αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Εργασία

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ MARKET IN ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν εργοδηγό για τπν τεχνική υπηρεσία και ένανυπεύθυνο πιστοποίησης ΕΦΕΤ.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι για το πρώτο πόστο θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία σε κτιριακές εγκαταστάσεις (καταστήματα), διοικητικές ικανότητες, προσανατολισμό στην επίτευξη αποτελεσμάτων, υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα.

Αντίστοιχα για τη δεύτερη θέση βασικά προσόντα είναι τοπτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή πανεπιστημίου εξωτερικού με ειδικότητα την Ποιότητα Τροφίμων, η επαγγελματική προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση ευθύνης στο χώρο των τροφίμων, το άριστο επίπεδο αγγλικών και Η/Υ, οι οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.

Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, διαρκή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ:210 6041918.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα