ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 14 συνεργάτες για την παιδική παχυσαρκία από το ΕΚΠΑ

Εργασία

ΕΚΠΑ 14 συνεργάτες για την παιδική παχυσαρκία

Δεκατέσσερις συμβάσεις μίσθωσης έργου θα συνάψει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για τις ανάγκες της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Εθνικού Συστήματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Το ΕΚΠΑ θα απασχολήσει γιατρούς και διοικητικούς υπαλλήλους για την ερευνητική, κλινική, διοικητική και τεχνική υποστήριξη του έργου

από 3 μήνες έως δύο έτη, στις εξής ειδικότητες: 2 ΠΕ Ιατρούς, με εμπειρία στην Παιδιατρική, έναν ΠΕ Ιατρό (με εμπειρία στην Ενδοκρινολογία Ενηλίκων ή Παίδων), έναν ΤΕ Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων, 2 ΠΕ Διατροφολόγους, 2 ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ή Εργοφυσιολόγους, έναν ΠΕ Παιδοψυχολόγο, έναν Συντονιστή Υλοποίησης του Eργου (Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικές Επιστήμες), έναν ΔΕ Υπάλληλο (για λογιστική υποστήριξη), έναν ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Υπάλληλο (για υποστήριξη), έναν ΔΕ Υπάλληλο (για υποστήριξη κλινικού έργου) και έναν ΠΕ Στατιστικολόγο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 6 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας Πρόταση την οποία θα πρέπει να αποστείλουν μαζί με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, σε ψηφιακή μορφή στο e mail [email protected], με την ένδειξη «ΕΣΠΑ - EΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», αναγράφοντας ευκρινώς τον Κωδικό Θέσης.

Συνέντευξη
Οι προτάσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν από την επιτροπή αξιολόγησης και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν θετικά.

Τα πιστοποιητικά που ζητούνται ανά κατηγορία προσωπικού θα πρέπει να υποβληθούν σε περίπτωση που οι υποψήφιοι κληθούν σε συνέντευξη. Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο http://www.elke.uoa.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα