ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 20 υπάλληλοι στην Πάτρα

Εργασία

20 υπάλληλοι στην Πάτρα

Στην πρόσληψη 20 εποχικών υπαλλήλων προχωρά ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ.

Το προσωπικό θα επιλεγεί από επτά ειδικότητες της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες τρεις:

-ΔΕ Μαγείρων, έξι θέσεις,

-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις, και

-ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων,

τρεις θέσεις.

Από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες Τ Νοσηλευτών και ΔΕ Οδηγών Γ' κατηγορίας, ενώ θα προσληφθούν, επίσης, ένας Εργοθεραπευτής και ένας Λογοθεραπευτής, αμφότεροι κατηγορίας ΤΕ. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2610 390963.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα