Ζητούνται 29 υπάλληλοι στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Εργασία

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης διοικητικών υπαλλήλων στους ακόλουθους τομείς:

ΤΟΜΕΑΣ 1: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (Aριθμός: 11) ΤΟΜΕΑΣ 2: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (Aριθμός: 18)

Ο διαγωνισμός αυτός αποσκοπεί στην κατάρτιση εφεδρικών πινάκων πρόσληψης για την κάλυψη κενών θέσεων στα ευρωπαϊκά όργανα, και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,

το Δικαστήριο και την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.

Οφείλετε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ιδίως στις οδηγίες εγγραφής.

Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 5 Μαρτίου 2013 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα