Ζητούνται επιστήμονες με εξειδίκευση σε ερευνητικά προγράμματα

Εργασία

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣΕπιστήμονες με εξειδίκευση σε ερευνητικά προγράμματαΤην ευκαιρία να εργαστούν με σύμβαση έργου σε ερευνητικά προγράμματα ινστιτούτων και πανεπιστημίων έχουν πτυχιούχοι πολλών ειδικοτήτων.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία είναι απαραίτητα προσόντα για την πρόσληψη. Πολλά από τα προγράμματα που υλοποιούνται στη χώρα μας χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Αναλυτικά:

ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

Πέντε εξωτερικούς συνεργάτες με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους θα προσλάβει το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος

BioASQ - «A challenge on large-scale biomedical semantic indexing and question answering».

Ειδικότερα, από μια θέση εξωτερικού συνεργάτη μοιράζονται ερευνητικά πεδία: Ερευνα και Ανάπτυξη σε εξόρυξη γνώσης από κείμενα, έρευνα και ανάπτυξη σε εξόρυξη γνώσης και σύντηξη πληροφορίας, έρευνα και ανάπτυξη σε κατηγοριοποίηση μεγάλων όγκων κειμένων σε θεματικές ιεραρχίες, έρευνα και ανάπτυξη σε υπολογιστική βιολογία και τέλος, συντονισμός έρευνας, αξιολόγησης ερευνητικών αποτελεσμάτων, διάχυσης και αξιοποίησης αποτελεσμάτων ερευνητικών έργων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6503158 ή στο: [email protected].

Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού

Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού για 18 συμβάσεις μίσθωσης έργου με πτυχιούχους υγείας, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι 15 ειδικοτήτων, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής:

-Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης, δύο θέσεις,
-Νοσηλευτές ή Επισκέπτες Υγείας, δύο θέσεις, και
-Παιδίατροι, δύο θέσεις.

Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες Συμβούλου σε θέματα πληροφόρησης και δημοσιότητας, Νομικού Συμβούλου, Οικονομολόγου, ΠΕ Πληροφορικής, Παιδοκαρδιολόγου, Παιδοψυχιάτρου, Οφθαλμιάτρου, Πνευμονολόγου ή Λοιμωξιολόγου με εξειδίκευση στα παιδιά, Παιδιάτρου Αναπτυξιολόγου, Παιδονευρολόγου, Ιατρού με εμπειρία σε προγράμματα δημόσιας υγείας και Παιδοενδοκρινολόγου.

Οι επιτυχόντες θα αναλάβουν την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη έξι κατευθυντηρίων οδηγιών για τη συστηματική παρακολούθηση της υγείας και ανάπτυξης των παιδιών ηλικίας 0 έως 18 ετών και την αντιμετώπιση των κοινών λοιμώξεων αναπνευστικού» και θα απασχοληθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από πέντε έως και 18 μήνες. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 7233872.

Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας

Εναν Ερευνητή Β' Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Σχεδίαση για Ολους στην Αλληλεπίδραση Ανθρώπου - Υπολογιστή», «Design for All in Human - Computer Interaction», θα εντάξει στο δυναμικό του το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ). Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει:

-Αποδειγμένη εμπειρία στη διαμόρφωση και εφαρμογή καινοτόμων μεθοδολογιών, τεχνικών και εργαλείων για τη Σχεδίαση για Ολους, την προσβασιμότητα, την ευχρηστία και τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης στην ανάπτυξη αλληλεπιδραστικών εφαρμογών, υπηρεσιών και έξυπνων περιβαλλόντων.

-Τεκμηριωμένη ικανότητα σχεδιασμού, οργάνωσης, συντονισμού και καθοδήγησης ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ποικίλων ομάδων χρηστών βάσει των αρχών και μεθοδολογιών της Καθολικής Πρόσβασης και της Σχεδίασης για Ολους.

Τέλος, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει τεκμηριωμένη ικανότητα προώθησης καινοτόμων προσεγγίσεων, δημοσιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων και μεταφοράς τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη καθολικά προσβάσιμων τεχνολογιών και σχετικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Αποστολή αιτήσεων & Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email [email protected] και ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ) Ινστιτούτο Πληροφορικής, Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών Τ.Κ. 70013 Ηράκλειο Κρήτης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 15 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810-391603.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα