Ζητούνται φιλόλογοι, γραφίστες και μουσειολόγος

Εργασία

ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Φιλόλογοι, γραφίστες και μουσειολόγος

Εξειδικευμένους επιστήμονες επιθυμεί να προσλάβει το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλαίσιο του έργου «Ακαδημία Πλάτωνος - Οι δρόμοι της Γνώσης», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Οι θέσεις κατανέμονται στις ακόλουθες ειδικότητες:

Φιλολόγους με εξειδίκευση στην επιμέλεια κειμένων, την εκπαίδευση, στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφικής γραμματείας ή στο παιδικό βιβλίο (κωδ. θέσης:
ΥΣΕ_ΑΠ_02.0113),Ιστορικούς ή φιλολόγους με ειδίκευση στη συγγραφή εκπαιδευτικών κειμένων για παιδιά και νέους έως 15 ετών (κωδ. θέσης: ΥΣΕ_ΑΠ_03.0113),Γραφίστες και σχεδιαστές πολυμέσων με εμπειρία στην υλοποίηση διαδραστικών εφαρμογών (κωδ. θέσης: ΥΣΕ_ΑΠ_05.0113),Κοινωνικό Επιστήμονα ή Ιστορικό, ειδικευμένο στον Πλάτωνα, στο Πλατωνικό Εργο ή στην Ακαδημία Πλάτωνος (κωδ. θέσης: ΥΣΕ_ΑΠ_01.0113), καιΜουσειολόγο με ειδικές γνώσεις σε σχέση με την ανάπτυξη εκθέσεων με ψηφιακά μέσα (κωδ. θέσης: ΥΣΕ_ΑΠ_04.0113).

Η διάρκεια της πρόσκλησης είναι συνεχής έως και την 31η Ιανουαρίου 2014, ωστόσο, σε πρώτη φάση, αξιολογούνται οι αιτήσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013.

Βιογραφικά υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], όπου θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός θέσης για την οποία ενδιαφέρεται κάθε υποψήφιος, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία ο υποψήφιος επιθυμεί να λαμβάνει μηνύματα από το ΙΜΕ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στη διεύθυνση: Πουλοπούλου 38, Τ.Κ. 118 51, Αθήνα, και στο τηλέφωνο 212 2545000.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα