Στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα προϊόντα με DNA αλόγου

12:36 15/3/2013 - Πηγή: NewPost
Παρτίδες κρεατοσκευασμάτων στις οποίες ανιχνεύτηκε DNA αλόγου και ανήκουν στην εταιρεία που παρασκευάζει το φαγητό για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δεσμεύτηκαν πρόσφατα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος». η επιχείρηση η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ετοιμάζει καθημερινά το φαγητό για 3.000 φοιτητές στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα
(ΤΕΦΑΑ) είναι μία από τις οποίες αναφέρονται στις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ. Η «Χούτος Catering» , με την οποία το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει σύμβαση για την διατροφή των φοιτητών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, προμηθεύτηκε τις επίμαχες ποσότητες, νόμιμα, από την εταιρία Τ&Τ Foods ΑΕ με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής. Πρόκειται για τα προϊόντα της Τ&Τ Foods ΑΕ «κεμπάπ τύπου αρμένικο» με ημερομηνία Λήξης 7/08/2013 «σουτζουκάκι 80 γρ.» με ημερομηνία λήξης 24/01/2014, «μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013 «μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014 που συνελέγησαν από τα υποκαταστήματα της «Χούτος Cetering» στις 5 Μαρτίου και φυλάσσονται στις αποθήκες της Τ&Τ Foods υπό τον έλεγχο του ΕΦΕΤ. Η εταιρεία με την οποία επικοινώνησε συντάκτης της εφημερίδας, αναφέρει ότι λειτούργησε «νόμιμα και καλοπροαίρετα» αποσύροντας τις παρτίδες των παραπάνω προϊόντων. Πηγή: thessalianews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα