Champions League: Μάντσεστερ Γ.-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

23:44 5/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ". Μια αδιανόητη απόφαση του Τούρκου διαιτητή, Τσουνεϊτ Τσακίρ, κι ένα εκπληκτικό γκολ του Λούκα Μόντριτς, έκριναν την αναμέτρηση που μέχρι το 60ο λεπτό ήταν "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα της Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι που είχαν και δοκάρι με τον Βίντιτς στο 21΄, ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο 48'. Η Ρεάλ έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, μέχρι που ο Τσακίρ της χάρισε το αριθμητικό
πλεονέκτημα, αποβάλλοντας εσφαλμένα τον Νάνι στο 57΄ για μαρκάρισμα στον Αρμπελόα. Με "γεμίσματα" προσπάθησε η "βασίλισσα" να στριμώξει τους γηπεδούχους, μέχρι που ο Λούκα Μόντριτς έβαλε τη μπάλα κάτω, πέρασε με έξοχη προσποίηση τον Κλέβερλι και με ασύλληπτο σουτ από 25 μέτρα ισοφάρισε στο 66΄.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προβολή μετά από σέντρα-ασίστ του Ιγκουαϊν "κλείδωσε" την πρόκριση για τη Ρεάλ με κοντινή προβολή, γκολ ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε. Στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στο "Θέατρο των Ονείρων" ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» ήταν εμφανώς "τρακαρισμένος", αλλά γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων".

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Εβρά, Κάρικ - Αρμπελόα, Κακά, Πέπε
Κόκκινη: Νάνι (57΄)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Αλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Βίντιτς. Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (73΄ Ρούνι), Νάνι, Γουέλμπεκ (81΄ Γιανγκ), Γκιγκς, Φαν Πέρσι

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (44΄λ.τρ. Κακά), Οζίλ (70΄ Πέπε), Ρονάλντο, Ιγκουαίν (58΄ Μόντριτς)
Keywords
Τυχαία Θέματα