T. Μίλερ: Να νικήσουμε την Ντόρτμουντ για να μη μας πούνε "λούζερ"

18:09 14/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Τόμας Μίλερ εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να νικήσει την Ντόρτμουντ και να κατακτήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, για να μην της... μείνει η «ταμπέλα» του «λούζερ», ύστερα από δύο ήττες στους τρεις προηγούμενους τελικούς που έχει λάβει μέρος. Οι Βαυαροί, που ηττήθηκαν στον τελικό του 2010 από την Ίντερ και πέρυσι στα πέναλτι από την Τσέλσι, αντιμετωπίζουν στις 25 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ την Ντόρτμουντ, στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης με διπλή γερμανική
εκπροσώπηση. Από την πλευρά του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι η ήττα από την Μπορούσια, που κατέκτησε τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα το 2011 και το 2012, δεν είναι επιλογή για τους νυν πρωταθλητές Γερμανίας.

«Είναι καιρός να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, επειδή, αν το χάσουμε, θα είναι η τρίτη φορά και τότε σου κολλάνει την ταμπέλα του "λούζερ", που είναι κάτι το οποίο δεν θέλεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος και συνέχισε: «Είμαι λίγο νεώτερος (από τους άλλους παίκτες της Μπάγερν) και ελπίζω ότι μου απομένουν ακόμη αρκετά χρόνια διεθνούς δράσης, αλλά πραγματικά πρέπει να κατακτήσουμε αυτή τη φορά το Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναφορικά με τον τελικό, ο Μίλερ δήλωσε ότι απολαμβάνει τη «μάχη» με μια γερμανική ομάδα, επισημαίνοντας: «Είναι πολύ "πικάντικο" αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει αυτό, όπως και το γεγονός ότι παίζουμε εναντίον της Ντόρτμουντ, επειδή υπάρχει ακόμη περισσότερο πάθος σε αυτό το παιχνίδι».

Στο μεταξύ, ο Άριεν Ρόμπεν διέψευσε τη φημολογία ότι φεύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου με προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνοντας ότι δεν έχει λόγο να το κάνει. «Δεν ασχολούμαι με αυτή τη φημολογία» τόνισε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τόση πολλή φημολογία, αλλά εγώ θέλω να ασχοληθώ μόνο με το ποδόσφαιρο. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, επομένως γιατί να φύγω; Όλα εξαρτώνται από την απόδοση στον αγωνιστικό χώρο και στα τελευταία παιχνίδια έδειξα ότι μπορώ να προσφέρω εδώ, στην Μπάγερν. Έχει αναπτυχθεί τόση πολλή φημολογία τον τελευταίο μήνα κι εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Μπάγερν. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στις 25 Μαΐου και αυτό είναι το μόνο που μετράει».
Keywords
Τυχαία Θέματα