UEFA: Πειθαρχικός έλεγχος κατά Φέργκιουσον για τον αγώνα με τη Ρεάλ

20:54 6/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου εκκινεί η UEFA κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη χθεσινή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος αφορά τη μη συμμόρφωση της ομάδας προς τις υποχρεώσεις της απέναντι στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του
με 3-2 από τη Ρεάλ. Αντ' αυτού παραβρέθηκε ο βοηθός του, Μάικ Φέλαν. Ο διάσημος προπονητής αρνήθηκε να εμφανιστεί μετά την άδικη κόκκινη κάρτα που επιβλήθηκε στο Νάνι από τον Τούρκο διαιτητή Τσουνεϊτ Τσακίρ στο 56ο λεπτό του αγώνα. Το θέμα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία θα αποφασίσει και την τελική έκταση της ποινής του.

Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά του τεχνικού της Μάντσεστερ, και οι παίκτες της ομάδας περνώντας από τη μικτή ζώνη μετά τον αγώνα, δεν σταμάτησαν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση, χωρίς αυτό βέβαια να επισύρει κάποια ποινή.

Η UEFA ανακοίνωσε πως η απόφαση για την υπόθεση θα παρθεί στις 21 Μαρτίου. Κανένας λόγος δεν έγινε όμως για το ειρωνικό χειροκρότημα του Ρίο Φέρντιναντ στο... πρόσωπο του Τούρκου διαιτητή μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα