Αναντολού Εφές-Μπατούκ: Στο μυαλό μας μόνο ο Παναθηναϊκός

18:35 25/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Αντίστροφα μετρούν στην Αναντολού Εφές για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας. Η τουρκική ομάδα υποχρέωσε στη μόλις δεύτερη ήττα της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου με τη Ρεάλ Μαδίτης (7 νίκες - 1 ήττα).

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Εφές, ο Μπιρκάν Μπατούκ χαρακτήρισε δύσκολη την
αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, έχοντας στο μυαλό την την πρόσφατη νίκη των «πρασίνων» στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις. «Είμαστε σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή. Μας βοήθησαν σε αυτό οι συνεχόμενες νίκες μας στην Ευρωλίγκα. Μετά από ένα ματς-πρόκληση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τη μάχη και ήμασταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος. Τώρα έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα αυτόν και να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,» τόνισε ο 23άχρονος Τούρκος φόργουορντ.
Ο βοηθός προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ρετζέπ Σεν, αναφέρθηκε στα διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια και τα συνεχόμενα ταξίδια που καλείται να κάνει η ομάδα του βάσει προγράμματος, με την Αθήνα να είναι ο επόμενος προορισμός. «Είχαμε δύσκολα παιχνίδια. Ματς Ευρωλίγκας και μέσα σε 48 ώρες για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Αττάλεια άλλαξε προπονητή και έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε μετά από αγώνα Ευρωλίγκας. Το ερωτηματικό ήταν η φυσική και ψυχολογική μας κατάσταση. Οι παίκτες μας έδειξαν την ποιότητά τους. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Τώρα έχουμε σημαντικό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Ξανά, μετά από 48 ώρες, θα πρέπει να ταξιδέψουμε για το ματς πρωταθλήματος με την Αλιάγκα. Οι αναμετρήσεις αυτές απαιτούν προετοιμασία στον καλύτερο βαθμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα