Αντ. Σαμαράς από τη Λάρισα: Η διαπλοκή δεν θα τα καταφέρει να μας κόψει το δρόμο

20:46 28/4/2012 - Πηγή: E-Typos

Επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς από το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

"Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την

πολιτική" είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι "εμείς είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους γιατί δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα".

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην διαπλοκή: "Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή".

Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξος σημειώνοντας ότι "Ο λαός συσπειρώνεται, ο λαός ξεσηκώνεται, άρα είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε. Από την αρχή είπαμε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή" είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η άποψη, που από την αρχή είχε εκφράσει, τώρα κερδίζει έδαφος παντού στην Ευρώπη"

Keywords
Τυχαία Θέματα