Αποχώρησε ο ΟΣΦΠ από τη σύσκεψη για τα μέτρα του 2ου τελικού

14:36 6/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Ένταση υπήρξε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου τελικού των πλέι οφ της Α1 (Κυριακή 9/6, ΟΑΚΑ) με την πλευρά του Ολυμπιακού να αποχωρεί. Αν και χθες στην αντίστοιχη σύσκεψη για τον πρώτο τελικό, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, όλα είχαν κυλήσει ομαλά,
σήμερα υπήρξε ασυμφωνία και οι τόνοι ανέβηκαν. Παρουσία εκπροσώπων των δύο ΚΑΕ και της αστυνομίας, οι «ερυθρόλευκοι» εισηγήθηκαν να μείνει κενή η εξέδρα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού στον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι θέσεις αριστερά και δεξιά της φυσούνας. Όταν η αστυνομία απάντησε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντέδρασαν λέγοντας πως σε αυτή την περίπτωση δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα, αφού στο ΣΕΦ αύριο θα είναι κενή και η εξέδρα πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά και οι θέσεις δεξιά και αριστερά από τη φυσούνα.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός, λόγω πρότερης κακής εμπειρίας, ζήτησε να μην υπάρχουν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο «άνθρωποι με κάρτες αμφιβόλου προέλευσης» και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» έκαναν και προειδοποίηση πως σε περίπτωση που διαπιστώσουν πως υπάρχουν τέτοιες παρουσίες θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν. Μετά από αντιπαράθεση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ΚΑΕ, η πλευρά του Ολυμπιακού αποχώρησε χωρίς να υπογράψει τα πρακτικά. Από πλευράς Ολυμπιακού λένε πως, αν παρατηρήσουν ότι δεν προστατεύεται η αποστολή της ομάδας, θα αποχωρήσουν από το ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή. Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για πυροδότηση του κλίματος από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, είχε σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να συζητήσουν την αξίωση της διοίκησης του σταδίου για καταβολή οφειλομένων της τάξης των 600.000 ευρώ από την «πράσινη» ΚΑΕ. Μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε: «Δεν υπήρχε καμία οφειλή, κάποιες λεπτομέρειες και μικροδιαφορές υπήρχαν, οι οποίες λύθηκαν. Απορώ πώς βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω...». Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα, μία ημέρα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ των φετινών τελικών, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Χθες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της προς το ΟΑΚΑ δεν αναγνώριζε την οφειλή, επισημαίνοντας ότι καταβάλλει ενοίκιο, αλλά και το 15% των εισπράξεων από τα εισιτήρια. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζητούσε από την ΚΑΕ να ανακαλέσει, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό τη χρήση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα