Απονεμήθηκαν τα Δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2012

Παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, παραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης η ετήσια τελετή απονομής Δημοσιογραφικών βραβείων που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) για 14η χρονιά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι αθλητικοί συντάντες με τα καλύτερα ρεπορτάζ στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο για τη χρονιά που πέρασε και ανάμεσά τους η Ασπασία Βελονάκη του ΑΜΠΕ, ενώ απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση στον Επίτιμο Α΄ αντιπρόεδρο
του ΠΣΑΤ Κώστα Μυλωνά, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τα δρώμενα του Συνδέσμου. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν, επίσης, στα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες-μέλη ΠΣΑΤ.
Πέρα από τους κυρίους Σίμο Κεδίκογλου και Γιάννη Ιωαννίδη, παραβρέθηκαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ Κώστας Τσουπαρόπουλος και Πάνος Σόμπολος αντίστοιχα, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης και Δημήτρης Κουμπιάς αντίστοιχα, η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου και Αργύρης Δεμερτζής αντίστοιχα, η γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Χρήστος Κυρίτσης, Μαρία Γκίκα και Δημήτρης Τσαλαπάτης, ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μάρκος Γκανάς, ο πρόεδρος της ΕΦΕ Μάριος Λώλος, ο εμπνευστής της ιδέας των δημοσιογραφικών βραβείων Μανώλης Σαριδάκης, ο τραγουδιαστής Μανώλης Μητσιάς, εκπρόσωποι φορέων του αθλητισμού και δεκάδες δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου και Βούλα Κοζομπόλη και η αθλήτρια της πάλης Βούλα Ζυγούρη.
Αναλυτικά, βραβεύθηκαν οι εξής:
Γραπτός Τύπος Γιάννης Λαμπίρης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ-Χρήστου Σβολόπουλου): Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνου, Εφημερίδα
Keywords
Τυχαία Θέματα