Άργος: Αγρότες "έκτισαν" με πορτοκάλια την πόρτα τράπεζας

19:11 10/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου, οι οποίοι σήμερα προχώρησαν σε συμβολικές καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών στην Αργολίδα και τη Μεσσηνία.

Στο Άργος, ομάδα αγροτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Πταισματοδικείο, όπου δικάζονταν αγρότες με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Η κατηγορία αφορούσε τον αποκλεισμό της εθνικής οδού κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων το 2010. Τελικά η υπόθεση πήρε αναβολή
για τις 10 Νοεμβρίου 2014 .

Λίγο αργότερα, αγροτοκτηνοτρόφοι από τη γέφυρα του Ξηριά, στην είσοδο του Άργους, πραγματοποίησαν πορεία με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης.

Όταν έφτασαν στη ΔΟΥ, παράλληλα με ψήφισμα διαμαρτυρίας που επέδωσαν για τη φορολογία των αγροτών, μοίρασαν πορτοκάλια στους υπαλλήλους και τους πολίτες που εξυπηρετούνταν.

Ακολούθως, κινήθηκαν στο κέντρο του Άργους και πήγαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, όπου παλαιά ήταν η Αγροτική, και "έκτισαν" με τελάρα από πορτοκάλια την είσοδο για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια έριξαν τα πορτοκάλια στο πεζοδρόμιο και μπήκαν στην τράπεζα μοιράζοντας στο προσωπικό πορτοκάλια.
Keywords
Τυχαία Θέματα