Μπαρτσελόνα: Παραμένει στον πάγκο της ο Τίτο Βιλανόβα

16:08 25/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Παρά τη συντριβή της τρίτης από τη Μπάγερν και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στηρίζει τον Τίτο Βιλανόβα. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Τζόσεπ Μαρία Μπερτομέου, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι ο άλλοτε βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, καθώς «... πιστεύουμε σε αυτόν. Δεν ήταν εύκολο να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση κι εκείνος τα κατάφερε πολύ καλά».

Ο Μπερτομέου διαφώνησε παράλληλα
με την άποψη που εκφράζεται τις τελευταίες ημέρες, ότι ο διασυρμός στο Μόναχο σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής για τους "μπλαουγκράνα".

«Δεν είναι το τέλος μιας εποχής. Υπάρχει δομή και συνέχεια. Δεν είναι όπως το 2009, όταν ήρθαν εννέα νέοι παίκτες. Τότε ήταν τέλος εποχής, τώρα όμως έχουμε μία βάση παικτών και οι αλλαγές θα είναι λίγες. Δεν μπορώ να φανταστώ τη Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Πικέ, Μπουσκέτς και άλλους», τόνισε το διοικητικό στέλεχος των Καταλανών, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ.

Ινιέστα: Δεν έκλεισε ακόμη ο κύκλος αυτής της ομάδας

Αντίθετος με την εκτίμηση που εκφράζεται από πολλές πλευρές και αναφέρει ότι ο κύκλος της Μπαρτσελόνα έκλεισε εμφανίστηκε ο Άντρες Ινιέστα. «Νομίζω ότι είναι άδικο να πούμε ότι ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί. Αυτή η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κερδίσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλες τρεις φορές έφτασε στα ημιτελικά και τώρα πρόκειται να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα σε διάστημα πέντε ετών», υπογράμμισε ο άσος των «μπλαουγκράνα» και της Εθνικής Ισπανίας.

«Για μένα, το τέλος ενός κύκλου είναι όταν περνούν τα χρόνια χωρίς να κερδίσεις τίποτα. Ο κόσμος θα πρέπει να σεβαστεί την παρούσα ομάδα των παικτών, τον προπονητή και το σύλλογο. Σίγουρα, υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε για το τέλος ενός κύκλου», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα