Μπάσκετ: Ανανέωσε με Παναθηναϊκό ο Ραμέλ Κάρι

13:50 26/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Οι εμφανίσεις του Ραμέλ Κάρι στα πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ ήταν απολύτως επαρκείς για να τον διατηρήσουν και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα, με την οποία στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 9.5 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 22.1 λεπτά συμμετοχής.

«Η εμπειρία που
έζησα, αν και μιλάμε για περίπου ένα μήνα, ήταν εξαιρετική. Ένιωσα ότι ήμουν στο σωστό μέρος σχεδόν με το που έφτασα στην Αθήνα. Οι προπονητές, οι παίκτες, οι άνθρωποι στην ομάδα με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά το έκαναν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να παραμείνω», δήλωσε ο 33άχρονος Κάρι και συνέχισε: «Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό! Είναι όνειρο για έναν παίκτη να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή, τι άλλο να ζητήσω;».

Παράλληλα, ο Αμερικανός δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Ευρωλίγκα: «Φέτος ήρθα αργά και δεν κατάφερα να παίξω στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ γι΄αυτό λοιπόν. Να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και ως παίκτης αυτός είναι ο στόχος, να παίξεις σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, να έχεις δίπλα σου τους καλύτερους, να αναμετρηθείς με τους καλύτερους. Θα ήταν εξαιρετικό αν η χρονιά έκλεινε με έναν τίτλο και σε αυτή τη διοργάνωση! Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάμε μέχρι τον επόμενο αγώνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα