Μπάσκετ: Φοράει τα "κόκκινα" ο Μπρεντ Πέτγουεϊ

18:34 27/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Από το Ρέθυμνο, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετακομίζει στο «λιμάνι» για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ευρώπης και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Ο Πέτγουεϊ δήλωσε μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους»: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την
την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα. Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό να δουλέψω σ’ ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σε όλους. Όταν μου έγινε η πρόταση... το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω για τους "back to back" πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε».

Το σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης απόκτησης του Πέτγουεϊ της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα